2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گشنگی بکشی یعنی اشتباهه روش رژیمت . ریزش مو ناراحتی معده چروک پوست کم خونی و .... چند وقت دیگه دچار میشی خدای نکرده . بدن با گرسنگی دچار قحطی میشه و بعد از چند روز خیلی بیشتر از قبل به سمت غذا میری و وزنت بر میگرده ب حالت قبل از رژیم . پیاده روی حداقل روزی یک ساعت حتما برو . برنامه کالری شمار هم نصب کن . زیره ، کرفس یا و...

چرا

چون ای گشنگی باعث میشه فشار بیاد بهت از نظر روحی بعد یهو کلا رژیم و ول کنی 

بنظرم رژیم خیلی سخت الکی

سالم بخور به اندازه بخور به موقع بخور 

همین کافیه تا اوکی بشی

منم رژیم هستم پروتیین بخور مثل تخم مرغ مرغ و گوشت زیاد بخور نان شیرینی نخور اصلا گرسنه نمیشم نمیشم ...

اینایی که گفتی میخورم اما  روش رژیم من کالری شماریه همه چیز میخورم منتها کالریشو محلسبه میکنن

من+نی نی+باباش=❤

وای نکن بچه داری ماهیچه هاتو از دست میدی

اصل رژیم که گشنگی نیست سالم خوری

باید خودتو سیر کنی ولی با چیزای کم کالری مثل کاهو

الانم گشنت برو یک چیز کم کاری بخور چون بدنت الان به یک چیزی نیاز داره بسوزونه و داره از ماهیچه هات استفاده میکنه   

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

اینایی که گفتی میخورم اما روش رژیم من کالری شماریه همه چیز میخورم منتها کالریشو محلسبه میکنن

کالری شماری نکن منم یه مدت این کار رو کردم همش حساب کردن کالری غذاها آدمو اذیت میکنه .من صبحانه تخم مرغ اب پز با یه کف دست نون  امروز خوردم  ناهار یه ۶ قاشق برنج  با یه تکه مرغ و نصف بشقاب سالاد خوردم شام هم گرسنه نبودم چیزی نخوردم  وزنم هم ۴ کیلو این ماه کم کردم