الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه گشنگی بکشی یعنی اشتباهه روش رژیمت . ریزش مو ناراحتی معده چروک پوست کم خونی و .... چند وقت دیگه دچار میشی خدای نکرده . بدن با گرسنگی دچار قحطی میشه و بعد از چند روز خیلی بیشتر از قبل به سمت غذا میری و وزنت بر میگرده ب حالت قبل از رژیم . پیاده روی حداقل روزی یک ساعت حتما برو . برنامه کالری شمار هم نصب کن . زیره ، کرفس یا و...
اینایی که گفتی میخورم اما روش رژیم من کالری شماریه همه چیز میخورم منتها کالریشو محلسبه میکنن
کالری شماری نکن منم یه مدت این کار رو کردم همش حساب کردن کالری غذاها آدمو اذیت میکنه .من صبحانه تخم مرغ اب پز با یه کف دست نون امروز خوردم ناهار یه ۶ قاشق برنج با یه تکه مرغ و نصف بشقاب سالاد خوردم شام هم گرسنه نبودم چیزی نخوردم وزنم هم ۴ کیلو این ماه کم کردم