2777
2789
عنوان

هی روزگار

36 بازدید | 2 پست

چقد دوست داشتم الان کنارم بودی و دوسم داشتی و باهات حرف میزدم 

چی بگم که گفتنش دیگه اصلا فایده ای هم نداره چون دیگه حتی نمیخوامت ولی واقعا حیف اینهمه احساسی که پای تو داره حروم میشه 

اگه برمیگشتم عقب بازم انتخاب میکردم که نباشی بازم انتخاب میکردم که از زندگیت بیام بیرون ولی بعضی وقتا انقد ناراحتم و انقد ساکتم و انقد یه چیزی تو دلم سنگینی میکنه که دلم میخواد فریاد بزنم تا آروم بشم 

واقعا بعضی وقتا نفسام از شدت ناراحتی سنگینه جوری که حتی همبن الان شک کردم که نکنه آسم دارم؟

ولی خب واقعا آرزو میکنم که حسم تموم بشه بهت چون میدونم چقد آدم اشتباهی هستی حداقل برای من

از خودم خیلی بدم میاد که تو فکر آدمی که فقط ۴ ماه تو زندگیم بوده هستم و دو سالو نیمه که فراموشش نکردم 

ولی آرزو میکنم که با اون دختر خوشبخت بشی 

و تپش قلب و استرس و سنگینی قلب منم تموم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.