2777
2789

با مامان بیشعورم رفتم عروسی ،از اول تا آخر این عروسی کوفتی گفت فیلم بگیر ،هیچکس فیلم نمی‌گرفت هیچکس گوشی دستش نبود این انگار نمیفهمید انگار نمی‌دید هی میگفت فیلم بگیر فیلم بگیر دوتا گرفتم میگم بسه دیگه زشته شاید مردم نخواد فیلمشونو بگیریم ولی نمیفهمید دیگه هی میزد تو پهلوی انقدر گفته بود فیلم بگیر که حالم دیگه از صداش بهم می‌خورد آخرش هم خواهر عروس اومد گفت گوشیتو جمع کن فیلم نگیر دیگه تو اسنپ که نشستیم اشکم دراومد گفتم همینو میخواستی ،فیلمم یکبار دوبار ،ده بار ،بیست بار ول کن دیگه ،حتی بچه های ۸،۹ساله هم می‌دونستن نباید فیلم گرفت گوشی دستشون نبود ولی این هی میگفت فیلم بگیر بفرستم تو گروه خاله هات الهی اون گروه خراب بشه که بابتش باید ریده بشه به سر تا هیکل من انقدر گریه کردم که حد نداره از بس این گفت فیلم بگیر سرم درد گرفت از بس هی میزد تو پهلوی میگفت فیلم بگیر نفهم خودشم نمی‌گرفت هی به من می‌گفت آخرشم کاری کرد برینن به سر و هیکل من 

من دیگه ۲۵ سالمه زشته این تذکرات رو به من بدن ،عین این بی فرهنگا کاری کردم که اومد بهم تذکر داد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور انقدر ارزششو نداره ها 

اونم متوجه شد دیگه

حالا چرا فیلم گرفتن کلا غدغن بود اونجا؟ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

عزیز 25ساله دلم آدم به مادرش میگه بیشعور نفهم. بعدش تو چه مادری در آینده میخوای بشی تذکر دادن که داد ...

بسه توروخدا این وسط معلم نشید من انقدر فشار روم بوده که دارم شر شر اشک میریزم شما اومدید درس ادب میدی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
حالت از عمق وجود درک میکنم با این تفاوت که خود احمقم بدون گفتن اونا فیلم گرفتم

وای 

خب چرا نمیزارن فیلم بگیره کسی😐

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"