2777
2789

؟ 

من ۳ روز،از تخمک گذاریم گذشته علائمی ندارم . خیلیا میگن همون موقع بعد رابطه فهمیدیم که لقاح تشکیل میشه... درسته؟ شما کی علائمتون ظاهر شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو الی سه هفته بعد

تا هشت هفته هیچ علائمی نداشتم بعدش حالت تهوع های شدید وبالااوردن های بی شمار

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

نمیشه فهمید بابا تغییرات هورمونیه بخاطر بارداری نیس اونیم که میگه علائم داشتم برا هورموناشون بوده که سر موعدشون فهمیدن باردار بودن ... کلا حساسیت سینه تهوع لگن درد کمردرد طبیعیه کمی بعد اقدام

نمیشه فهمید بابا تغییرات هورمونیه بخاطر بارداری نیس اونیم که میگه علائم داشتم برا هورموناشون بوده که ...

طبیعیه؟ بازم جای امیدواری داره

باز من میگم بارداری خیلی حساسه همون روزهای اول بدن واکنش نشون میده. بازم چون تجربه ندارم دنبال علائمم همش

طبیعیه؟ بازم جای امیدواری دارهباز من میگم بارداری خیلی حساسه همون روزهای اول بدن واکنش نشون میده. با ...

من ۷ ماه اقدام بودم هر ماه هم علائم داشتم تو اینترنت دیدم از تغییرات هورمونیه بخاطر اقدام حالا ممکنه ته این علائم منجر به بارداری بشه یا نشه .... در کل بدن واکنش نشون میده به اسپرم مرد دیگه امیدوارم زودتر موفق شی

من ۷ ماه اقدام بودم هر ماه هم علائم داشتم تو اینترنت دیدم از تغییرات هورمونیه بخاطر اقدام حالا ممکنه ...

من علائم ندارم . اگه داشتم خب یکم امیدوار میشدم...

هر ماه همون روزهای تخمک گذاری انتظار دارم علائم داشته باشم

چون خیلیا میگن از روزهای اول فهمیدیم .یکی از همسایه هامون ۴ ماه باردار بود میگفت نمیدونستم من باورم نشد نمیشه بدون تهوع و درد که