2777
2789
عنوان

دختر پسرایی که با هم دوستن

115 بازدید | 7 پست

خانوما من واقعا برام سواله...

من تا حالا با پسری دوست نشدم همه پیشنهادا رو رد کردم چون فکر میکردم پسرا تو رابطه دوستی رابطه میخوان یا حداقلش اینه که میخوان بهت دست بزنن😶 من میترسم واقعا و اصلا همچین چیزی از هر نظر تو ذهنم نمیگنجه...!

کسایی که با هم دوستن از این کارا میکنن😶؟

آره هستن ک دوستن از این کارا نمیکنن ولی پسره همزمان با یکی دیگ هم هست ک از این کارا میکنه شک نکن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به زمانش من یکماه با یکی دوست بودم به هیچ عنوان اجازه ندادم بهش اما بعدش اون ادم درخواست کرد منم از زندگیم پرتش کردم بیرون ولی بعدش دیگه با هیچکس وارد رابطه نشدم چون به این نتیجه رسیدم که همه پسرا میخوان

همه‌اشون نه

بستگی به خودشون داره

ولی خب دیگه معمولا لمس فیزیکی و بغل و بوسه هست

ولی اینکه بگم همه بلااستثنا رابطه جنسی دارن نه درست نیست بعضیا ندارن دیدم تو دوستام یکیو اتفاقا براش کادو هم می‌خرید هزینه هم میکرد چون بعضیا هزینه رو به رابطه جنسی ربط میدن گفتم

ولی خب اره بعضیا هم هستن واسه همین چیزا وارد رابطه میشن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه اگه برای ازدواج بخوادت قطعا نه من با یکی ۵ ماه صحبت میکردم اصلا هیچ حرفی در این باره نزد حتی یکی دوبار درمورد عکس پروفایل حرف میزدیم‌ میگفت اینکه دخترا عکس بزارن خیلی مورد تاییدش نیست میگفتن چرا میگفت نمیتونم واضح صحبت کنم من بعد ها فهمیدم چرا میگفت نمیتونم بیچاره حتی باهام واضح درمورد خیلی چیزا حرف نمیزد بستگی ب آدمش داره ولی خیلیا عوضین