2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم دارهتن دردای شدید داشت یه ازمایش بده متوجه میشیمن دادم منفی بود تستم

میخام برم برام بنویسه میترسم تو آزمایش مشخص نباشه . چه آزمایشی باید داد؟؟

عزیزم من رماتیسم داشتم معمولا علائمی نداره 

مگر اینکه خیلی پیشرفته بشه و درد داری تو استخون ها 

ببین من برای اولین بار رفتم پیاده روی اربعین 

به امام حسین و خدا گفتم اگه این درد ب صلاح منه ک هیچی اما اگه برصلاحم نیست منو شفا بدین 

هر قدمی ک تو اربعین بر می‌داشتم نذر میکردم که اگه خوب بشم تا اونجایی ک تونستم سال های بعد هم پیاده روی اربعین و برم 

قربونشون  برم از کربلا اومدم رماتیسمم درمان شده بود 😭😭😭

بدون قرص خوردن و دارو خوردن 😭😭😭😭

فقط دکتر بهم ویتامین داد

عزیزم چندسالته؟

آزمایش دادی؟

موقع آزمایش اگه یه کم عفونت داشته باشی یا سرماخورده باشی رماتیسم نشون میده هاا

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

توام استخونات درد میکرد؟

اره تن درد داشتم 

چون سی ار پی روی نود و خورده ای بود

اعصابم داغون شده بود

مغزم اصلا کار نمیکرد فکر کن یه تایپ ساده نمیتونستم انجام بدم تمرکز نداشتم 

برای من خودایمنی نبود عفونت بود

اره تن درد داشتم چون سی ار پی روی نود و خورده ای بوداعصابم داغون شده بودمغزم اصلا کار نمیکرد فکر کن ...

خب چی شد مشکلت چی بود؟؟الان خوب شدی؟؟

منم چندساله استخوانام تیر میکشهه درد میکنه ارتوپد رفتم گفت برای استرسه اصلا ازمایش ندادم الان خیلی درد میکنه

اره تن درد داشتم چون سی ار پی روی نود و خورده ای بوداعصابم داغون شده بودمغزم اصلا کار نمیکرد فکر کن ...

چطور فهمیدی عفونته؟

استخونات تیر میکشید؟؟دلیل اینکه نمیتونستی تایپ کنی چی بود؟؟منم گاهی اینجوری میشم

خب چی شد مشکلت چی بود؟؟الان خوب شدی؟؟منم چندساله استخوانام تیر میکشهه درد میکنه ارتوپد رفتم گفت برای ...

باید ازمایش بدی

من گلبول سفیدم بالا بود یهو کم خونی گرفتم و سی ار پی بالا

بهتر شدم

ولی همچنان درگیر سی ار پی مثبت و گلبول سفید بالام 

عزیزم من رماتیسم داشتم معمولا علائمی نداره مگر اینکه خیلی پیشرفته بشه و درد داری تو استخون ها ببین م ...

۲۰ سالمه گ چندساله استخونام تیر میکشه و درد میکنه حتی دندانامم تیر میکشه . یبار ارتوپد رفتم گفت استرسه منم دیگه بیخیالش شدم ولی الان تو اینترنت خوندم ممکنه روماتیسم باشه میترسم ازمایش بدم مشخص نشه رماتیسمه