2777
2789

پسرم 2ماهشه قطره میدم ولی باز اذیته

خودمم پاره شدم🫠🫠🫠

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3ماهگی خوب میشن

ممکن بیشترم بشه یا فقط تا 3 ماهه

و اینکه اخر 3 ماه؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
تا۴ ماه اینجورن بعدش خوب میشن

ممکن بیشتر بشه؟ 

اخر 4 ماه یا اولش؟! 

شربت انفاکول بهش بده

ایزی کول بهش میدم

والا نوه من سه ماهگی خوب شد

خداحفظش کنه

سلام

📌 بیشتر نوزادایی که کولیک دارن از حدود ۳ تا ۴ ماهگی رو به بهبود میرن و معمولا تا ۵–۶ ماهگی کامل برطرف میشه.
📌 قطره مثل سیمیتیکون یا پروبیوتیک‌های توصیه‌شده بعضی وقتا کمک میکنه، ولی اثرش در همه یکی نیست.
📌 مهم‌ترین چیز صبر و آرامش مادر و روش‌های آروم کردن نوزاده (بغل کردن، قنداق ملایم، صدای سفید).
📌 اگه گریه‌ها خیلی شدید یا همراه تب، استفراغ مکرر یا خوب وزن نگرفتن باشه → حتما باید پزشک ببینه.

برای اینکه بیشتر درباره‌ کولیک بدونی، پیشنهاد می‌کنم ویدیوهای کانال یوتیوب منو ببینی:
🎥💙 دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام📌 بیشتر نوزادایی که کولیک دارن از حدود ۳ تا ۴ ماهگی رو به بهبود میرن و معمولا تا ۵–۶ ماهگی کامل ...

چجور بفهمم رو به بهبود رفته

من به پسرم ایزی کول میدم

اینستا دارید؟