الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سخت باید کمال گرایی را بگذاری کنار و ر حدی که میتونی انجام بدی اولویت را بگذاری خودت و فرزند و همسرت و در درجه ی دوم کارهای خونه هرچی شد حرص نخوری نهایت گاهی یه کارگر بگیری یا نشد نشد
کار سختی نیست مهم ترین اصل اینکه مادر به خودش برسه هم از نظر سلامتی و هم از نظر ظاهری وقتی روحیه خوبی داشته باشه به راحتی خونه شوهر و بچه رو مدیریت میکنه
خیلی سخت باید کمال گرایی را بگذاری کنار و ر حدی که میتونی انجام بدی اولویت را بگذاری خودت و فرزند و ...
بعد جواب متلک های مادر شوهر و خانواده شوهرو کی بده من دوتا بچه دارم یعنی نابودم تازه از رسیدگی و تربیت بچه هام هیچی کنم نمیزارم ولی خدایی کسی سر زده بیاد خونه ممکنه خیلی مرتب نباشه بعد مادر شوهرم انگار میخواد دزد بگیره بی خبر میاد بعد کلی هم متلک میندازه بهم
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بستگی به بچه هم داره بعضی ها بچه هاشون ارومن زیاد می خوابن دخترا آروم ترن بعصی بچه ها قولنج و رفلاکس و ... دارند پدر صاحب بچه را در میارن پس نمیتونی از تجربه بقیه روحیه ات را ببازی