2777
2789

من ک سختم  نی 

🙄

برنامه ریزی کن

من تازه شوهرم سفرع رو هم جمع نمیکنه دراین حد البته کارش زیاده خستس 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت باید کمال گرایی را بگذاری کنار و ر حدی که میتونی انجام بدی اولویت را بگذاری خودت و فرزند و همسرت و در درجه ی دوم کارهای خونه هرچی شد حرص نخوری نهایت گاهی یه کارگر بگیری یا نشد نشد

مگه بچه چن سالشه 

منم بچه دارم ولی به همه کارام میرسم وقتم اضافه میارم 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

خیلی سخت باید کمال گرایی را بگذاری کنار و ر حدی که میتونی انجام بدی اولویت را بگذاری خودت و فرزند و ...

بعد جواب متلک های مادر شوهر و خانواده شوهرو کی بده من دوتا بچه دارم یعنی نابودم تازه از رسیدگی و تربیت بچه هام هیچی کنم نمیزارم ولی خدایی کسی سر زده بیاد خونه ممکنه خیلی مرتب نباشه بعد مادر شوهرم انگار میخواد دزد بگیره بی خبر میاد بعد کلی هم متلک میندازه بهم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!