2777
2789
عنوان

خانمها ی حال بدی دارم نمیدونم چمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 52 پست
عزیزم چقدر قشنگفردا میرم بیرون ..میرم برای خودم میگردم یکمی اتفاقا من خیلی شکموم خوراکی میخرم و دارم ...

اگه سریال  اجل معلق رو ندیدی من چند هفته است دارم میبینم و بعد مدتها از یک فیلم طنز خوشم اومده و بلند بلند میخندم 

فرداهم قسمت جدیدش میاد 

منم شکموام و عاشق غذا و خوراکیم و بیشتر از اونها عاشق چایی 

گاهی خودمو به یه چای با هل و شکلات دعوت میکنم و لذت میبرم و با همون خوشم ... شما هم امتحان کن اگه چای خور هستی 

امیدوارم حال دلت خیلی خوب باشه 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
بله دقیقا مخصوصا نسل پدرهای ما ک تکرار نشدنی هستن و درجه یک مرد بودن مردروحشون شاد میدونم جاشون خوبه ...

بله درست میگی

روحشون شاد🌹

منم به نیت پدر نازنینت فاتحه میخونم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سریال اجل معلق رو ندیدی من چند هفته است دارم میبینم و بعد مدتها از یک فیلم طنز خوشم اومده و بلن ...

بابا حاج داوود رو عشقه😂😂😂😂روز شماری میکنم جمعه بیاد

کراش زدم رو اجل😜😜😜😜

من عاشق چای هلی یا بهارنارنجی  با شکلات کاکایویم ..در خلوت در سکوت

قربونت روز و روزگارت شاد😘😘😜

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله درست میگیروحشون شاد🌹منم به نیت پدر نازنینت فاتحه میخونم

قربونت

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
قربونت

خدا نکنه عزیزم❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام در مورد اون کاربر هزار کاربری مادرزن 

میخواستم بگم ناراحت نباش 

این عادتشه از بس حقیره میگرده تو تاپیک طرف یه چیزی پیدا کنه بکوبه 

در صورتی که خودش خیلی فرهنگ پایینی داره 

مثلا یه بار به یکی گفته بود دوبار شوهر کردی خرابی!!!!! 

من یه بار شوهر کردم ولی تو ...

آنقدر من از این حرفش ناراحت شدم که کلی باهاش دعوا کردم 

من بی احترامی به آدما رو نمیتونم تحمل کنم ❤️

سلام در مورد اون کاربر هزار کاربری مادرزن میخواستم بگم ناراحت نباش این عادتشه از بس حقیره میگرده تو ...

الان ب تمسخر ب من میگه خدا بهت بچه بده فک کرده من حسودم

الان ب تمسخر ب من میگه خدا بهت بچه بده فک کرده من حسودم

خاک بر سرش کنند 

مثل مااااااار زهر می‌ریزه 

نیش اش از افعی بدتره 

یه خودش هم دقیقا همین گفتم 

چطوری میخواد جواب پس بده؟ 

مثل اژدهای هفت سر دهنش باز می‌کنه 

خیلی ها ازش ناراضی آن 

خدا ازش نگذره 

خاک بر سرش کنند مثل مااااااار زهر می‌ریزه نیش اش از افعی بدتره یه خودش هم دقیقا همین گفتم چطوری میخو ...

زنیکه روانیه

خدا لعنتش کنه آنقدر کنه و چسب هستهی پیداش میشه وای خدای من چطوری میخواد جوابگوی این همه دل‌شکسته باش ...

تاپیکم ترکوندم همون دار و دسته زنیکه روانی

سلام پرپین عزیز من سالهاس با اک دیگه ای میشناسمت این اک فیکمه ک همیشه تاپیکای فان میزنم باهاش

خاستم اینو بت ک بچه زاییدن و جوجه کشی افتخار نیس و چیزی نیس ک دلت بشکنه تو اصالت و مهربونی و شخصیت داری ک خیلیا ندارن شوهری داری ک همجوره پشتته و دوستت داره اینم خیلیا ندارن زندگی مرفهی داری ب این فک کن ک تو انقد باکلاس و باشخصیت و لول هستی بعد ی پیرزن سطن پایین ک زیر دیپلم هس 7 تا بچه زاییده تنها هنرش زاییدنه بیاد بت تیکه بندازه این خیلی خنده داره تو باید الان بخندی ن گریه کنی چرا نشون میدی ک حرفای اون عجوزه ناراحتت میکنه؟

سلام پرپین عزیز من سالهاس با اک دیگه ای میشناسمت این اک فیکمه ک همیشه تاپیکای فان میزنم باهاشخاستم ا ...

ای جونم چقدر حرفات مرهم بود رو دلم قشنگ منی تو 

دلم امروز خیلی شکست چون من خیلی طرفدا یشکردم