2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نگیر بدبخت میشی

اگه زن عرضه داشته باشه بعد طلاق بدبخت نمیشه الان بدبخته که شوهرش ریده تو زندگیش الان خود شوهره هم با طلاق تهدید میکنه این زندگی خیلی وقته تموم شده چرا اسی عمرشو حروم کنه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

بگو همین الان بده اصلا ضعف نشون نده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بگو همین الان بده اصلا ضعف نشون نده

شوهرم خیلی یک کلامه

هیچکی حریفش نیست اگر لج کنه

من نه تایید کردم نه التماسش کردم

منتظرم بیاد تکلیفمون رو روشن کنه

یه جورایی دوست ندارم تموم کننده من باشم

میشه بیشتر برام حرف بزنیراهم سخته میخوام مصمم تر شم

ببین عزیزم شوهرت معلومه واقعا دوست نداره این زندگی الان برات عذابه اگه از وکیل کمک بگیری که خیلی راحت تره و از همین حالا یه کار پیدا کن که مستقل شی اگه بتونی کار کنی و طلاقم بگیری دیگه کسی نیست تحقیرت کنه

چون من این راه را رفتم و بدبخت شدم نگاه نکن الان ازدواج کردم اما هنوزم بدبختم یک مدل دیگه

تاپیک اخرت گفتی ادم خانم خونه خودش باشه شوهرش خرجشو بده همین تفکر میگه که چرا بدبخت شدی چون شوهر کردن برات مهم بوده نه مستقل شدن