2777
2789

هر کاری میکنم که خودمو کنترل کنم بهش چیزی نگم چون واقعا گناهی نداره بازم نمیشه بهش میتوپم

یه راه کار بدید لطفا😕

خیییییلی سخته باورت میشه من نذر کردم که این کار رو نکنم تا خدا در عوضش حاجتمو بده. حتی ی روزم دوام نیاوردم. خیلی سخته آدم تو خودش بریزه ولی میشه چون تا همون شب تونستم طاقت بیارم

خخخخخ

از امروزم دارم تلاش میکنم بازم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ذهنت تكرار كن كه اين اسمش على هست مامانش اسمش زهرا مثلا اين دو انسان از هم متفاوت هستن من با على مشكل ندارم من با زهرا مشكل دارم!

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
تو ذهنت تكرار كن كه اين اسمش على هست مامانش اسمش زهرا مثلا اين دو انسان از هم متفاوت هستن من با ...

دقیقا اسم شوهر و مادرشوهر منو مثال زدی😂

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

اما من بدون پز دادن درغ تلافى كاراى اونا رو سرش درنميارم يا محترمانه جوابشونو ميدم همون موقع،يا از اول زياد صميمى نميشم و واقعا مغزم الان بين اين دوتا ربطى احساس نميكنه،عصبانى ميشم از مادرش اما نه براش قيافه ميگيرم نه غر ميزنم نگه ميدارم در فرصت مناسب سر حود طرف خالى ميكنم البته با سياست و احترام😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

پشت حرفو نگیر  .  اگرم  میگیری  به کسی بگیر که  ماجرا درست کرده و درگیرت کرده .شوهرت که نقشی نداره رو نیار وسط ماجرا.  ایشون فقط عضو اون خانواده است .ببین دعوات با کیه .کدومشونه با همون  .رفع گله کنید. شوهرتو ولش کن. کم کم ازت دور میشه. مدتی سکوت میکنه. و یک دفعه  منفجر میشه. و عکس العمل قهر رو میذاره.  واونوقت  درست نمیشه. 

من میفهممت چون منم مث شما بودم دوستم بهتر تو اوج عصبانیت زبونتو.نگه داری الان من فقط به خوبیا شوهرم فک میکنم یا ذهنمو پرت میکنم ی سمت دیگه کتاب میخونم اهنگ با صدای بلند گوش میدم وقتی عصبی حتی اگ حق با تو چون عصبی مسائل قاطی میکنی و همه چیز بی فاید وقتی ارم شدی تو بغلش اروم اروم بگو یا بگو تو اگ جای من بودی نارحت میشدی مگ نه؟ یا بگو من اصلا اجازه نمیدم خانوادم بهت حرف بدی یا بی احترامی کنن خیلی جواب میده امتحان کن

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
تو ذهنت تكرار كن كه اين اسمش على هست مامانش اسمش زهرا مثلا اين دو انسان از هم متفاوت هستن من با ...

وقتی علی بدون دلیل از زهرا حمایت و پشتیبانی میکنه اونموقع چی رو تو ذهنمون تکرار کنیم ...برای من که خییلیی سخته