2777
2789
منم روز عروسیم موهام مشکی بود😐

منم تو عروسیم مشکی بود. بعد عروسیم تو این ۲۰ سال زیاد رنگ کردم.ولی به نظرم مشکی برای عروس خیلی شیکتره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا انشالله برای عروسی پسرت مشکی باشه جوونا نشون میده.‌من وقتی رنگ میکنم موهام که مشکی در اومد دی ...

ولی من دورنگ بشه رو مخم میشه خیلی وسواسی وحساسم شوهرم دیگه بدتر مش روی موی سیاه بینظیر میشه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

درسته به موها آسیب میزنه ؟

آرایشگرت خوب باشه موادش خوب باشه نه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چقدر بد..

متاسفانه و باعث ریزش مو هم میشه

حتی کاشت و ژلیش ناخن هم در طولانی مدت باعث سرطان پوست میشه 

بخاطر اشعه یو وی

شاید الان بگید نه هزار نفر میکنن نمیگیرن که باید بگم چرا اوناهم ۸۰ درصد تو ۵۰ سالگی عوارضو میبینن 

من یه مدت تو کلینیک کار میکردم همرو دیدم...

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
ولی من دورنگ بشه رو مخم میشه خیلی وسواسی وحساسم شوهرم دیگه بدتر مش روی موی سیاه بینظیر میشه

مش رو مشکی به هر صورتی نمیاد، بعدم به نظرم سن رو زیاد نشون میده مش رو مشکی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
آرایشگرت خوب باشه موادش خوب باشه نه

بخداحاضرم حتی ۱۰ تومن بدم بدونم اونی که میخوام درمیارن بدون آسیب به مو ولی نمیتونن🥲

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

منم ۱۳ سالع ازدواج کردم موهامو تاحالا رنگ نکردم شوهرم دوس ندارع 

موهام مشکی پرکلاغیه با ابروهای مشکی 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

منم روز عروسیم موهام مشکی بود😐

اتفاقا تو عروسی باید زنگ موهای خودت باشه قشنگتره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اتفاقا تو عروسی باید زنگ موهای خودت باشه قشنگتره

ولی اطرافیان فیلم عروسیم رو که میبنن میگن چرا رنگ نکردی وفلان پشیمونم میکنن

بخداحاضرم حتی ۱۰ تومن بدم بدونم اونی که میخوام درمیارن بدون آسیب به مو ولی نمیتونن🥲

سعی کن جای خوب پیدا کنی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

متاسفانه و باعث ریزش مو هم میشهحتی کاشت و ژلیش ناخن هم در طولانی مدت باعث سرطان پوست میشه بخاطر اشعه ...

اره کاشت ناخن رو شنیدم خیلی بده و به خاطر غسل و وضو از اول انجام ندادم که الانم میگن کلی عوارض داره و حتی خطرناکه...خیلیم زیاد شده دیگه به سختی میشه جلوش رو گرفت