ابروهای سیاه و پهنی دارم صورتم تقریبا سفید پوستم معمولیه ولی شوهرم دوستنداره رنگ کنم میگه بهت نمیاد رنگ مو به خانمهای بور و سفید و چشم رنگی میاد ! من تورو اینجوری دوستدارم اگرم قرار رنگ بذاری مش بذار فقط: که اونم من اهمیت نمیدم یعنی حسش نیست بنظرتون همین مشکی خوبه ؟ دوستام هم میگن نذار اگر بذاری هی باید ترمیم کنی ریشه گیری کنه کلا میگن تو این راه وارد بشی موهات خراب میشه
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
من تا به حال مش نکردم از بچگی موهای سفیدی لای موهام داشتم که الان که ۲۴سالمع زیاد شدن هر کی میبینع فک میکنه مش کردم پوستم گندمیه انگار بهم نمیاد اما شوهرم میگ قشنگه همه دارن همینجوری میکنن با کلی هزینه تو خدادادی اینجوریه موهات
منم میگم محص تنوع انشالله یه روز عروسی داداشم و بچه هام میذارم البته داداشم هنوز ۱۸ سالشه و بچه بزرگم ۸😂😂😂
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
من تا به حال مش نکردم از بچگی موهای سفیدی لای موهام داشتم که الان که ۲۴سالمع زیاد شدن هر کی میبینع ف ...
آره دیگه اتفاقا تومش هم هرچقدر مو سفید و یخی باشه بهتر شما خدادای اینجوری شدی
پوستم روشن ولی ابروهام پهن و تیره تند تند هم نمیشه رنگ گذاشت ریشه هاشون مشکی درمیاد خیلی زشت میشه ابرو و مو هماهنگی ندارند