2777
2789

خیلی عجیبه میدونید تو چه سالی هستیم؟ 

از لحاظ جهانیم که ممنوعه

بعد اصلا باکرگی ربطی به بکارات نداره یکی بکاراتش سالمه باکره نیست یکی اسیب دیدست باکره است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

اصلا زسته

البته به نظر من خود دختر داشته باشه خوبه 

من هر چی به همسرم اصرار کردم که برم ببینم چجوریه گفت لازم نیس

الانم که باکره نیستم کلا😑🤣

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

آره خیلیا میرن به نظرم دختر بره بهتره بعدا تهمت بهش نزنن چون این زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد شوه ...

یعنی شوهر شما تهمت بزنه اونم توی همچین موردی ، شما میتونید تا اثبات کنید؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آره خیلیا میرن به نظرم دختر بره بهتره بعدا تهمت بهش نزنن چون این زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد شوه ...

باید با کسی ازدواج کنن که عمل رابطه و اعتماد داشته باشه

بعدم ببخشیدا بدون اون واهیم خیلی مشخصه کی رابطه داشته کی نداشته

تو یه تاپیکی گفتم مشکلی نداره به نظرم خودمم از مایش دادم چون خانواده شوهرم رسم داشتن کل سایت ریختن سرم فوش بارونم‌کردم خب منم موافق نیستم ولی بعضی خانواده ها اعتقاد دارن و سخت میگیرن چه میشد کرد ؟ بگی نه میگن حتما بکارت نداری که میترسی

دم همسرت گرم

😁🌸

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بکارت مزخرفهبرگه اش مزخرف تر از خودش

توی یه توییت دیدم

دختره میگفت من چند بار رابطه داشتم رفتم معاینه زدن باکره ام و رابطه نداشتم

عکس برگشم گذاشت

که ثابت کنه چرت و پرته