سلام من دعوت به مصاحبه بقیه الله برای رشته پزشکی شدم من این کد رشته را در الویت ۵۰ قرار دادم الان اگه انصراف بدم یعنی نرم برای مصاحبه امکانش هست الویت های قبلی رو قبول بشم ؟ قبلش پزشکی تعهدی استان خودم هم زدم که پارسال تا رتبه های خیلی خیلی بدتر من هم پذیرفته اگه انصراف بدم ممکنه تعهدی رو بیارم؟ کسی میدونه یعنی من اون ۴۹ تارو قبول نشدم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سسنجش از اولویت اول یکی یکی میاد پایینهرکدوم رتبه بخوره رو همون وایمیستع
مطمئنی بعد نرفتن مصاحبه بقیه الله هم همینجوریه؟ آخه داخل اطلاعیه سنجش نوشته اگه شانس قبولی تو کد های بالاتر را داشته باشین دعوت به مصاحبه نمیشین من خیلی استرس دارم آخه مگه میشه من رتبم واقعا در حد پزشکی تعهدی کرمان هست
مطمئنی بعد نرفتن مصاحبه بقیه الله هم همینجوریه؟ آخه داخل اطلاعیه سنجش نوشته اگه شانس قبولی تو کد های ...
نوشته اگه دعوت نشدین شانس توی بالایی ها داشتین؛ دلیل نمیشه اگه دعوت شدی کلا شانس نداشته باشی. آره تعهدی خیلی رتبه بدتری میخواد پس احتمالا اونو میاری حالا میخواد بری مصاحبه یا نری، نگران نباش
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
بعدم مشاورم میگفت برای تعهدی اصلا نمیشه پیش بینی کرد، من توی سایت راهنمای انتخاب رشته هم دیدم درست درنظر نمیگرفت البته شاید برای من بود تا تعهدی ها رو نمیزد، رو اینم میشه فکر کرد که قبولی تعهدی رو درنظر نداشته
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘