سلام من دعوت به مصاحبه بقیه الله برای رشته پزشکی شدم من این کد رشته را در الویت ۵۰ قرار دادم الان اگه انصراف بدم یعنی نرم برای مصاحبه امکانش هست الویت های قبلی رو قبول بشم ؟ قبلش پزشکی تعهدی استان خودم هم زدم که پارسال تا رتبه های خیلی خیلی بدتر من هم پذیرفته اگه انصراف بدم ممکنه تعهدی رو بیارم؟ کسی میدونه یعنی من اون ۴۹ تارو قبول نشدم ؟
ان شاءالله توکل کن به خدا. کاش تعهدی بقیه استانا هم میزدی رتبت خیلی خوبه کرمان تاجاییکه یادمه زیاد نمیگرفت
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
ولی اگه شرایطش رو داری مثلا نمیخوای ازاد کار کنی یا مهاجرت کنی. تحقیق کن، بقیه الله خیلی عالیه چون هم تیپ۱ هست هم امکاناتش از دولتی های دیگه بهتره خیلیا به روزانه ترجیح میدن. البته باید مذهبی باشی
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘