2777
2789
عنوان

آقا هستم یه لحظه سرییع بیایید

128 بازدید | 4 پست

آقا هستم . 

الان بهم پیام داد . 

من هر موقع پیام میده سریع سین میکنم معطل نشه همشم بخاطر دوس داشتن هست اما کم‌کم دارم احساس می‌کنم اینجوری ازم دل زده میشه . 

فکر می‌کنه من خیلی ولو هستم یا چی . 

بهتر نیست بنظرتون  یکم دیرتر پیامشو سین بزنم و جواب بدم ؟ 

بهم یه بار گفت تو کار و زندگی نداری؟ 😐

آخه توی همین سایت یه عده اومدن گفتن نه ،  زود سین بزن و این حرفا . حالا زود سین میزنم و باهاش حرف میزنم احساس میکنم  ازم دل زده میشه حسم درسته؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جواب بدید..

اما همیشه در دسترس نباشید..نه که نادیده اش بگیرید..بگید کار دارم ..سرم شلوغه..اما تایمی رو مشخص کنید بگید اون موقع آزادی صحبت کنیم؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

خیر اتفاقا زود سین بزنی یعنی اول برا خودت ارزش قایلی بعد ب طرف مقابل پس کسی ک درک داشته ب ...

اخه خودش دیر جوابمو میده 😢

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸