2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام خودمو قانع کنم که دروغع،ولی وقتی برا بعضی چیزاوهیچ توضیحی پیدا نمیکنم ذهنم میره سمت همین چیزا

آخه کسی که میگن با من این کارو کرده زندگی خودش داغونه 

اون اگه میتونست برای خودش کاری میکرد

تو خانواده شون نازایی سرطان طلاق هست

آخه کسی که میگن با من این کارو کرده زندگی خودش داغونه اون اگه میتونست برای خودش کاری میکردتو خانواده ...

چون این کارا هیچ خیری توش نیست، همه ش انرژی منفی و بد یمنیه،کسی که اینکارو با کسی میکنه از بددلی و حسادته،حالا چطور این ادم خیرمیاد تو زندگی خودش

آخه کسی که میگن با من این کارو کرده زندگی خودش داغونه اون اگه میتونست برای خودش کاری میکردتو خانواده ...

کلا حسودن اینطور آدمایی 

فک کردی چرا طلاق میگیره زندگیش داغونه اونی که آدمو سحر و جادو میکنه خب وقتی بخت دختری رو ببندی تاوانشو باید پس بدی