2777
2789

پیراهن رو نخ کش نمیکنه؟

ارزش داره؟

این شوهر بدبخت من همش پیراهنش از شلوارش میاد بیرون و صاف واینمیسته

احساس کردم وقتی گفتم بدبخت یه خاک تو سر هم باید بهش بگم 😂😂😐

سلام عزیزم خوب هستی

میشه لطف کنی یه راهنمایی برای من بکنی ثواب داره خیلی ممنون 

من مهریه مو از طریق دادگاه اجرا گذاشتم 

همزمان با دادخواست مهریه دادخواست تامین خواسته هم دادم 

، پیامک تعیین شعبه امد

بعد اینکه پیامک ثنا رفته بود فهمید مهریه اجرا گذاشتم روز بعد تمام حساب بانکیش انتقال داده بود ، از طریق فامیلش فهمیدم گفته رفتم تمام حسابم انتقال دادم برای کس دیگه،

متاسفانه من دیر رفتم برای اینکه پرونده ببرم اجرای احکام حدود ۵ روز بعد اجرای احکام تامین خواسته صادر کرد و توقیف کرد حسابشو،

حالا سوالم اینه بعد ثبت دادخواست مهریه و بعد اینکه پیامک  تعیین شعبه امد شوهرم حسابش انتقال داده آیا قاضی قبول میکنه فرار از دین هست و میشه درخواست بدم که به قصد فرار از دین این کار کرده و تمام پول حسابش برگردونن یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوب هستیمیشه لطف کنی یه راهنمایی برای من بکنی ثواب داره خیلی ممنون من مهریه مو از طریق دا ...

بله فرار از دینه

پیگیری کنید

درخواست بررسی انتقالات اخیر رو بدید

اصلا همزمان با تامین خواسته هرگونه انتقال مشمول فرار از دینه

(به صورت تئوری شش ماه تا یک سال قبل از دادخواست مهریه هم میشه بررسی کرد ولی اصولا درعمل اجرایی نمیشه)

ولی برای پرونده شما مصداق فرار از دینه 

بله فرار از دینهپیگیری کنیددرخواست بررسی انتقالات اخیر رو بدیداصلا همزمان با تامین خواسته هرگونه انت ...

خیلی ممنون پاسخ دادی

درخواست بررسی انتقالات رو از کجا باید انجام بدم؟

ما هنوز جلسه دادگاه نرفتیم ، اولین جلسه ۱ مهر هست

بله فرار از دینهپیگیری کنیددرخواست بررسی انتقالات اخیر رو بدیداصلا همزمان با تامین خواسته هرگونه انت ...

یه سوال دیگه عزیزم 

من از طریق آشنا فهمیدم چیا مسدود شده و انتقال انجام داده،

تو رونده پرونده ام از سامانه ثنا هیچی ننوشته ، فقط نوشته نامه مسدودی به فلان جا ثبت شد...

من برای اینکه اطلاعات دقیق داشته باشم باید کجا برم که بدونم چیا مسدود شده و ...

فدات بشم بازم سوال دارم خدا ثوابش رو برات بنویسه لطفا برام بگو لطفا

من از طریق دادگاه مهریه رو اجرا گذاشتم و تامین خواسته دادم،

چون از طریق دادگاه و تامین خواسته بوده ماشینش رو خود دادگاه توقیف سیستمی کرده برای جلوگیری از نقل و انتقال ؟

یعنی لازم نبوده من خودم برم راهنمایی رانندگی؟

آخه دقیق خبر ندارم ، تو سامانه ثنا پرونده م ننوشته مثلا ماشین توقیف شده

اگه جوابش آره ست و توقیف سیستمی شده ، توقیف فیزیکی رو کی میتونم انجام بدم؟

اولین جلسه دادگاه رو هنوز نرفتیم

فدات بشم بازم سوال دارم خدا ثوابش رو برات بنویسه لطفا برام بگو لطفامن از طریق دادگاه مهریه رو اجرا گ ...

سلام واقعا ببخشید چند روز حقیقتا درگیر بدبختی های زندگی بودم

اگر هنوز مشکل دارید توضیح بدم چون نمیدونم برای چند روز پیشه و کارتون انجام شده یا نه

سلام خواهش میکنم فردا صبح زود وقت رسیدگیه

توی جلسه دادگاه این انتقال رو بیان کنید که توی صورتجلسه بیاد و بعدش باید یک دادخواست جداگانه براش بدید که معاملات و انتقالات اخیرش باطل بشه یا اگر پولی منتقل کرده فرار از دین محسوب بشه

تامین خواسته هم غیرحضوری و سیستمیه و مرحله فروش اموال بعد از حکم نهاییه حالا بازم بعد دادگاه اگر سوال داشتید بپرسید

توی جلسه دادگاه این انتقال رو بیان کنید که توی صورتجلسه بیاد و بعدش باید یک دادخواست جداگانه براش بد ...

سلام حالتون خوبه

من دیروز رفتم جلسه اول رسیدگی شوهرم نیومد 

شوهرم خودش وکیله دیگه نفهمیدم چرا نیومد

قاضی جز اینکه ازم پرسید شوهرت نیومده هیچی نگفت من فکر کردم منتظره تا شاید شوهرم بیاد بعد چند دقیقه گفت بیا امضا بزن ..

کلا نفهمیدم چی شد فقط گفتم شوهرم حساب بانکیشو انتقال داده بعد اینکه تعیین شعبه شده  .. گفت خانم هنوز چیزی دستت نگرفته ها؟! گفتم بله میدونم ، میگم اگه باید الان به پرونده اضافه بشه و درخواستی ثبت بشه انجام بدید ، گفت این رو بعدا درخواست بده مال الان نیست !!! 

ثنا رو چک کردم حکم اضافه نشده از دیروز ،

شوهرمم که نیومد ، از این به بعد پرونده چجوریه؟

سلام حالتون خوبهمن دیروز رفتم جلسه اول رسیدگی شوهرم نیومد شوهرم خودش وکیله دیگه نفهمیدم چرا نیومدقاض ...

حکم که نمیده

جلسه تجدید میشه که همسر بیاد و بعد از دومین جلسه حکم میده (احتمالش پایینه چلسه اول حکم بده)

شماهم آماده باشید ابطال معاملات و انتقالات رو به قاضی بگید (من چون توی پروندتون نیستم نمیدونم الان راسا لایحه اش رو بدید بهتره یا بذارید اول قاضی تایید کنه)

حکم که نمیدهجلسه تجدید میشه که همسر بیاد و بعد از دومین جلسه حکم میده (احتمالش پایینه چلسه اول حکم ب ...

من به قاضی گفتم شوهرم بعد اینکه پیامک تعیین شعبه براش رفته انتقال داده ، گفت بعدا این درخواست ابطال انتقالات بده،

روند پرونده نگاه کردم همون تاریخی که جلسه رسیدگی بود بروزرسانی شده نوشته( آخرین تغییر ثبت شده مربوط به تاریخ ۱ مهر)

قاضی هم نگفت جلسه دیگه برگزار میشه ، و بعد یک ربع ساعت که توی پرونده داشت می‌نوشت ، گفت بیا امضا کن ، من چیو امضا کردم پس؟ احتمالا محکوم شده به پرداخت مهریه

ولی فقط نمیدونم چرا دیر ثبت شده

حکم که نمیدهجلسه تجدید میشه که همسر بیاد و بعد از دومین جلسه حکم میده (احتمالش پایینه چلسه اول حکم ب ...

امروز ابلاغیه امد و حکم داده قاضی 

آخرش نوشته بیست روز مهلت اعتراض تجدیدنظر خواهی..

اعتراض به چی ؟ شوهرم باید چکار کنه 

امروز ابلاغیه امد و حکم داده قاضی آخرش نوشته بیست روز مهلت اعتراض تجدیدنظر خواهی..اعتراض به چی ؟ شوه ...

خب خوب کرد پس توی همون جلسه اول حکم داد

معمولا نمیکنن ولی چون مسلم بود قاضی حکم داده

بیست روز مهلت تجدیدنظرخواهی نسبت به حکم داره

اگر حکم به ضرر شما هم بود شما بیشت روز مهلت داشتی که بگی از نظر محتوایی رایی که داده مشکل داره و اصطلاحا قاضی باید تجدیدنظر کنه

شما لایحه فرار از دین و دادخواست ابطال انتقالات اخیر رو بده چون وقتی بیست روز بگذره دیگه باید بری اجراییه بگیری