2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن

177 بازدید | 8 پست

گربم یه مدته بی قراری میکنه

خودشو میندازه رو زمین تکون نمیخوره اصلا چرا؟ 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقیمش کردی؟

اره

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

تکون نمیخوره؟شاید درد داره یا به خاطر مسمومیت باشه.ببرش پیش دامپزشک که معاینه بشه

چندوقت پیش چشمش قرمز شده بود بردم قطره داد و چکاپ گفت اوکیه 

الان دراز میکشه خودشو میزنه به زمین و یه مدت طولانی دراز میکشه 

چندوقت پیش چشمش قرمز شده بود بردم قطره داد و چکاپ گفت اوکیه الان دراز میکشه خودشو میزنه به زمین و یه ...

گربه وقتی خودشو رو زمین میکشه یا زیاد دراز میکشه و بی‌ حال میشه معمولاً یا دل درد داره یا مشکلی توی ادرار و دستگاه گوارش هست یا شاید ضعف داره
بهتره خیلی زود دوباره ببریش پیش دامپزشک و دقیق‌تر آزمایش کنن آزمایش خون ادرار یا سونو. مخصوصاً اگه اشتهاش کم شده یا بی‌ حاله معطل نکن.

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

گربه وقتی خودشو رو زمین میکشه یا زیاد دراز میکشه و بی‌ حال میشه معمولاً یا دل درد داره یا مشکلی توی ...

مرسی عزیزم اره باید ببرم🥲

قربونت عزیزم ایشالا که چیزی نیست💗

مرسی عزیزدلم