yui_sita مدیر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 عنوان یعنی واقعا کسی از شرایط مصاحبه دانشگاه سوره اطلاع نداره❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 26 پست دعوت شدم به مصاحبه چی باید بخونم و چی باید بلد باشم؟ لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊 1404/06/27 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11677 فقط مهندسی کامپیوتر و مهندسی معماری زدمنمیدونم بمونم برا رشته ای که علاقه دارم یا برم همین اگه قبول ... عزیز بدون کنکور که انتخاب نمیخواد (تاجایی که یادم باشه)همینطوری سرت رو میندازی میری دانشکاه میگی من رو ثبت نام کنید دیگه زمان ما که اینطوری بود ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 عزیز بدون کنکور که انتخاب نمیخواد (تاجایی که یادم باشه)همینطوری سرت رو میندازی میری دانشکاه میگی من ... بخدا زده مصاحبه داره لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 برو بنظرم دانشگاه خوبیه.چه رشته ای میخوای معماری داخلی لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11677 شما سوره بودی یا آشنایی چیزی؟ چندین و چند پسر میشناسم که اونجا بودناز دختر و خانم ها یادم نیست بین آشنایان کسی اونجا باشهبه نظرم نمی ارزهبعدش سوره مگه هنری نیست؟ میخوای بری سینما بخونی مثلا /= ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11677 بخدا زده مصاحبه داره سوره رو نمیگمبدون کنکور رو میگم ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 چندین و چند پسر میشناسم که اونجا بودناز دختر و خانم ها یادم نیست بین آشنایان کسی اونجا باشهبه نظرم ن ... معماری داخلی زدم که بخونم لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 سوره رو نمیگمبدون کنکور رو میگم خب آره بدون کنکور ولی مصاحبه دار لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11677 خب آره بدون کنکور ولی مصاحبه دار حرفتون رو نمیفهمم میگم آزاد بتظرم بهتره میگی فقط کامپیوتر رو زدم میگم بدون کنکور آزاد انتخاب رشته نمیخواد باید بری دانشگاهش اعلام کنی (زمان ما اینطوری بود) ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 چندین و چند پسر میشناسم که اونجا بودناز دختر و خانم ها یادم نیست بین آشنایان کسی اونجا باشهبه نظرم ن ... مثلا برای معماری داخلی می ارزه برم بخونم؟ لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
yui_sita مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 حرفتون رو نمیفهمم میگم آزاد بتظرم بهتره میگی فقط کامپیوتر رو زدم میگم بدون کنکور آزاد انتخاب رشته نم ... خب الان که زمان شما نیستباید کد رشته رو بزنی حتما لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
moora عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 68 بله سوره تهرانمی ارزه برم یا بمونم پشت؟ رتبت چند شد؟و رشتتون چیه