2777
2789

وووییی ننه🥹

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه🥹😂😂💋بهم بگو چیکار کنم‌روز اول ببین به جز استایل و‌خوش بویی بگپ بهموروذی یازدهمم

بخدا شما دانش اموزا الان خیلی باکلاسید

زمان ما بخدا اگ مام و اینا مد بود خیلیم قدیمی نیستم دهه هشتادیم ولی انگا برا دهه ۶۰بودیم

ببین همین ک تمیز باشی کل راهو رفتی

با اعتماد ب نفس باش

رفیقای خوبی پیدا کن

با زرنگا بپر

تو حاشیه نرو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بخدا شما دانش اموزا الان خیلی باکلاسیدزمان ما بخدا اگ مام و اینا مد بود خیلیم قدیمی نیستم دهه هشتادی ...

😂😂🙌🏻🙌🏻

ارهمرسییی چیز دیگه ای تو ذهنت هست؟

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

😂😂🙌🏻🙌🏻ارهمرسییی چیز دیگه ای تو ذهنت هست؟

تو چ موردی؟

تو چ موردی؟

همین مورد روز اول.‌ ببین‌روز اولش فقط‌میخوام‌بدونم ذاتا چجور رفتار کنم چون‌میمونه تو‌ذهن همه رفتاری هم

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

همین مورد روز اول.‌ ببین‌روز اولش فقط‌میخوام‌بدونم ذاتا چجور رفتار کنم چون‌میمونه تو‌ذهن همه رفتاری ...

خودت باش بابا

نیاز نیس کار خاصی کنی