بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.
برا بیان جنسیت خوب نیست ولی برای فوش عالیه مثلا کفتار ماده یا نرسگ خیلی به درد بخوره
کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(
بعضیا همین نر و ماده هم کمشونه کاش صفت بدتری میشد بهشون نسبت داد
میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔
مشتی حالا ما که در این حدم فاقد فرهنگ نیستیم که بلندگو دست بگیریم تو جامعه بگیم که ولی خو درحد مواقع ضروری کمک میکنه:///
کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(
مشتی حالا ما که در این حدم فاقد فرهنگ نیستیم که بلندگو دست بگیریم تو جامعه بگیم که ولی خو درحد مواقع ...
اره اتفاقا میخواستم بگم چ خوب چیزی یاد گرفتم . ولی دیدم روم نمیشه بگم 😐🙄 کفتار پیر باز بهتره 😁 همین ماده رو روم نمیشه بگم . چون حس میکنم به موجودیت زن توهین میکنم نه شخص