2777
2789
عنوان

این مسخره بازیای جدید چیه🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 37 پست

ترنس. کم بود اینم اضافه شد

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(تریان اصطلاحی است که در جوامع مدرن، به ویژه در فضای آنلاین، برای توصیف افرادی به کار می‌رود که خود ...

من فکرکردم تریاکو میگی یادم رفت اصلا تریان داریم😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

چرا فک میکنین الان مد شده این چیزا از ده سال پیش بوده حداقل زمانی ک bdsm اومد ،اینم بگم من حمایت نمی ...

ده سال پیش که سهله خیلی وقته همچین اختلالاتی هست

منم مشکلی با کسایی که این اختلال رو دارن ندارم(منم نمیگم حمایت میکنم) ولی مسئله اینه که الان هیچکدوم اینایی که حرف اینارو میزنن هیچ اختلالی ندارن جو گرفتتشون

جدیدا مردم با سلامتی مشکل پیدا کردن

اگه تو اینستا و فضای مجازی از مسخره بازیهاشون میذارن برای بازدید و لایک و کامنت و فالوور جمع کردنه

اونا که کارشونه اونارو نمیگم

مشکلم جوگیراییه که اینارو دنبال میکنن

اخ دیدم کلیپه میگفت خوشحالم بابام قبول کرد که روباهم انورش پسرش گفت ممنون ددی که کتکم زدی تو بچگی � ...

باباش دیده دیگه کاری از دستش بر نمیاد گفته بزار حداقل یه روباه خوشحال باشه😂😭

اینها وقتی مد شد 

که فکر کردند هر چیزی از ذهنیت هر انسانی بگذرد باید بهش ارزش داد و بها 

در حالیکه قرار نیست از چهار هزار فکری که روزانه به ذهن مون خطور می کنه حداقل نصفش خزعبله 

دو نوع جنسیت داریم 

زن 

مرد 

و یک نوع علاقه بین زن و مرد 

بقیه ش بهت دادن به فکر و خیال های بی حد و حصر و بی پایان انسان هاست

اونا که کارشونه اونارو نمیگممشکلم جوگیراییه که اینارو دنبال میکنن

چون  بعضیا دنبال می‌کنن اشاعه پیدا می‌کنه دیگه وگرنه  آدم  یذره برای خودش ارزش قایل باشه این مدلی  تو جامعه ظاهر نمیشه 

این چیزا تو ایران ندیدمبیشتر کشورایی مثل چین و کره دیدم ازشونچقدرم چندشن

اونایی که واقعا اختلال داشته باشن هستن خیلیم کمن اتفاقا

تازگیا همه رو این مودن که اره مام اینجوریم🗿