2777
2789

هروقت میخواد بیاد خونمون اول میگه میام بعدش ک موقعش میرسه زنگ میزنم هی رد تماس میزنه جواب نمیده بعد ی عالمه پیام هم جواب میده من نمیتونم بیام

دفعه قبل بعد یه عالمه علاف شدن نوشت ن من نمیام

منم رفتم پارک وقتی رسیدم زنگ زد گف کجایی من دارم میام خونتون گفتم من اومدم پارک بعدا دیگه مادرش میگفت نمیزارم بری خونشون اون دفعه خواستی بری بلند شد رفت پارک دیگه نمیزارم

بعدش مشخص شد برادرش اون پیام رو داده بوده

هروقتم ک رد تماس میزنه گوشی دست برادرشه همیشه، برادرش میزنه

خودش و مادرش و برادرش از یه گوشی استفاده میکنن

امشب قرار شد بیاد ی عالمه زنگ زدم پیام دادم رد تماس زد اخر نوشت تو برو من میام یساعت بعد زنگ زدم رد تماس زد دوباره زدم رد تماس زد بعد نوشت فلانی(رفیقم) نمیاد

منم گفتم ب تو ربطی نداره تا از زبون خودش نشنوم باور نمیکنم توعم گورتو گم کن ب من پیام نده 

بعد نوشت چی زر میزنی بی تربیت پرو

و بلاکم کرد

حالا میگم نکنه مادرش بوده باشه؟ 

اصلا مهم نیست بنظرتون الان با این رفیقم قطع ارتباط کنم یا چی

اگه مادرش نبوده باشه ک قطعا زنگ میزنه تا یکی دوساعت دیگه، جواب بدم یا ندم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ول کن بابا خودتون علاف اینجور احمق هایی نکنید

10ساله رفیقیم اخه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون خودش حرمت شمارو نگه نمیداره عزیزم

برادرش گفته خودش نگفته 

برادرش گفته خودش نگفته

خوب چجور میشه از یه گوشی استفاده کنن بعد طرف وقتی قراری با شما میذاره حداقل میتونه سر قرار خودش حاضر بشه وقتی میدونه خونوادش اینجورین 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوب چجور میشه از یه گوشی استفاده کنن بعد طرف وقتی قراری با شما میذاره حداقل میتونه سر قرار خودش حاضر ...

چون باباش نمیزاره بیرون بره مامانش میپیچونه باباشو ب همین خاطر همیشه دیر و زود میشه