2777
2789

با داداشم امروز دعواش شده 

بزارید اول کمی از شوهرم بگم مرد خیلی عصبیه و زودجوش و فوق العاده رک و بددهن (معتادم هست ب متادون و رفته کنگره۶۰ داره ترک میکنه دوسه روزه)

از روزی ک باهاش ازدواج کردم بی حرمتی نموند ک اونو خانوادم و اونو اطرافیانم بهم نکنن نمیدونم چرا یبار سر اینکه عمم گفت جداشو ازش توی عقد بودیم آبروی عمم رو برد ۵سال گذشته و باهم قهرن 

ب زنعموم بخاطر اینکه عروسیمون نیومد(فامیل هردومونن)و دعوتمون نکرد تو روش گفت خیلی زشتی 

با عموم سر عمم دعوای فیزیکی داشت توی عقدمون 

خانوادشم دقیقا همین مدل هستن و یک روز خوش پیششون ندیدم خلاصه ک دلم از این ازدواج خوووونه اما بچه نیاوردم ترسیددددم 

همین داداشم باعث ازدواجم شد خواستم توی عقد طلاق بگیرم گفت میکشمت باید باهاش عروسی کنی منو مجبور کرد ازدواج کنم و الان پریدن بهمدیگه و فحاشی....

اینم بگم خدایی مقصر داداشم بود چون واقعا باهامون تویه موضوعی از عمد بازی کرد و سرکارمون گذاشت 

حالا بگید من با این زندگی باید چکاربکنم؟؟؟

خودم هیچچچچی کم ندارم قیافه تحصیلات اخلاق همه چیم بخداقسم زبونزده کل اطرافیانمه اما این شانسمه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی واسه خودت یه خونه جدا بگیری و سرکار بری ...‌ جدا شو‌.‌ به هیچ وجه پیش خونوادت برنگرد. اگه بخوای بعد طلاق با خونوادت زندگی کنی با همین شوهرت بمونی بهتره 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲