2777
2789
من یه زن هستم مرد نیستم خرج بدم کههمه مثل شما نیستن بی تجربه

باشه شما فکر کن من بی تجربم

ولی خوشم نمیاد سرم منت بذارن وقتی خانوادم سرکوچیکترین چیزها منت میذارت دیگه از غریبه چه انتظاری باید داشته باشم

بعدشم طرفم به موقع خیلی کارها برام کرده که هزار تا پول کافی شاپ فدای یه تار موش

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای زن و مرد رو قاطی کردی تبعیض فاحش بین زن و مرد اولین دلیلی هست که خرج رو نباید زن بده

بازم میگم هرکی یه طرز فکر ونظری داره وقابل احترامه

باشه شما فکر کن من بی تجربمولی خوشم نمیاد سرم منت بذارن وقتی خانوادم سرکوچیکترین چیزها منت میذارت دی ...

برای غریبه این کار رو کنی بعدا تبعاتش پای خودته 

نسخه خودت رو برای بقیه نپیچ

زن جای خودش باید باشه مرد هم جای خودش 

این باید رعایت بشه

برای غریبه این کار رو کنی بعدا تبعاتش پای خودته نسخه خودت رو برای بقیه نپیچزن جای خودش باید باشه مرد ...

من کلا با۲نفر بودم واسه قبلی هیچ کاری نکردم خودش همه کار کرد۲سال باهم بودیم روز اخر منت همچیو سرم گذاشت وتا قرون اخرش ازم گرفت حتی کادوهاروهم پس گرفت داد به یه جن.... ده

ولی این اصلا منت نمیذاره اگه چندبارهم حساب کنم اتفاقا میگه من خرج کردن ازتو یاد گرفتم

من کلا با۲نفر بودم واسه قبلی هیچ کاری نکردم خودش همه کار کرد۲سال باهم بودیم روز اخر منت همچیو سرم گذ ...

همین دیگه نسخه تو برای بقیه مناسب نیس

مردی که فردا پول یه کافه رو بخواد اصلا مرد نیست که کسی باهاش بره دیت 

همین دیگه نسخه تو برای بقیه مناسب نیسمردی که فردا پول یه کافه رو بخواد اصلا مرد نیست که کسی باهاش بر ...

اون نخواست من دادم چون قبل من باکسی نبود خرج کردن بلد نبود من بهش یاد دادم الان خیلی خرج ها برام میکنه

اون نخواست من دادم چون قبل من باکسی نبود خرج کردن بلد نبود من بهش یاد دادم الان خیلی خرج ها برام میک ...

الان رو نمیگم الان خودت میدونی

طبق تجربه گذشته گفتم 

مرد مرد باشه نمیزاره زن هزار تومن خرج کنه 

چه برید پس هم بگیره اون که واویلاس