2789

منم خیلی سال پیش آندوسکوپی کردم گف ورم مختصر داری مشکل خاصی برام ایجاد نکرد اما الان به خاطر بیماری دیگری  که دارم هرروز باید دارو بخورم و معده ام به شدت ترش می کنه و داغ میشه و همین جور گشنه ام میشه دکتر عمومی رفتم یه سری دارو نوشت بعد قطع کردن انگار بدتر شدم واقعا حوصله آندوسکوپی رو ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی سال پیش آندوسکوپی کردم گف ورم مختصر داری مشکل خاصی برام ایجاد نکرد اما الان به خاطر بیماری ...

چیزی نیست خوب بشه ادم؟من هزار دارو. دارو گیاهی و غیره میخورم و رعایت غذایی کامل شکر روغن قند سرخ کردنی هر چیز صنعتی و همه چی تقریبا نمیخورم فقط برنج ساده بدون روغن بازم خوب نمیشم،😭😭😭😭خسته شدم دیگه بریدممم دیگه

چیزی نیست خوب بشه ادم؟من هزار دارو. دارو گیاهی و غیره میخورم و رعایت غذایی کامل شکر روغن قند سرخ کرد ...

نمی دونم من اون موقع دکتر گف مشکلی نداری یعنی من قرص زینک خوردم بعد این جور شدم اما حالا نمیدونم مشکلم چیه باکتری معده است یا ریفلاکس هس به خاطر مصرف دارو شما رو نمیدونم باید از دکتر متخصص بپرسی منم خیلی چیزارو نمی خورم چای ،ترشی ، کاکائو 

من دارم انداره کل جهان دارو و طب سنتی خوردم خوب نمیشمتو درد داری یا اسید معدهه

من معدم احساس میکنم کش میاد انگاری زیاد غذا خوردم انقدر کم غذا میخورم این ماه ۷ کیلو کم کردم