2777
2789

بچه ها صبح ۲ تا دندون کشیدم تازه ۱ ساعت پیش خونریزیش کمتر شد الان جای خالی دندون ها لخته خون درست شده اینو میتونم فردا بشورم؟ هیچی نمیتونم بخورمم

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون سال دیگ کنکور میدم دندون میار بعدشم سال زمان میبره تا فارغ‌الحتصیل شم

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

لخته خون باید باقی بمونه تا ترمیم بشه، به هیچ عنوان نباید کنده بشه.

خون‌ریزی جزئی تا فردا ممکنه داشته باشی اما تحملش کن. نباید تف کنی یا از نی استفاده کنی

تا فردا غذاهای نرم و خنک بخور و با سمتی که دندون کشیدی چیزی نخور. مایعات هم زیاد بخور، خون از دست دادی.

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀