2777
2789

ولی بعد از اولین زیارت پ ر ی و د شدم

چقدر ناراحتممممم.دو هفته دیرتر ازموعد اومد.دقیق گذاشتش تو موقع حساس.چقدر ناراحتم والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه خواهش کنم گنبد رو که دیدید از ته دلتون دعا که فاطمه و محمد مال هم بشن

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

لطفا و تو رو خدا رفتی حرم به اسم کاربریم واسم دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی مرکز استانمون جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم هیشکی کتکمون نزنه هیچ وقت و من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و موفق و آرامش دار و خوشبخت و سالم و زیبا و با عرضه و باهوش و زیرک شیم و عمر خیلی طولانی خدا بهمون بده و اصلا بی دست و پا و شل و ول نباشیم من و عزیزانم 😭🥹

برای منم دعا کن عزیزم التماس دعا

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً