2777
2789

از همون 5 سال پیش که واسه اولین بار دیدمش مسیر زندگیم به کل عوض شد و زندگیم شد کلا استرس و ناراحتی و گریه تا زمانی که بالآخره معجزه شد و باهاش وارد رابطه شدم 

الان هم خیلی مشکلات داریم و خیلی تو فشارم و خیلی سخت دارم تحمل میکنم این روزا رو و فقط رویی حال جفتمون خوب میشه و این فشار ها از روی من برداشته میشه که باهاش عقد کنم:)) 

من واسه رسیدن بهش خیلی چیزا رو تحمل کردم ولی این روزا شرایطم سخت تر شده و حس میکنم دارم خفه میشم 💔

واسم دعا کنید تا هر چه زودتر عقد کنیم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ❤️ حالا چرا خوش بحالم؟😅اینکه اینقدر تحت فشارم چه خوشی ای داره برام :(

خوش بحالت چون خیلیا به عشقشون نمیرسن و تا آخر عمر حسرت عشقشون رو دلشون میمونه🙂

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خوش بحالت چون خیلیا به عشقشون نمیرسن و تا آخر عمر حسرت عشقشون رو دلشون میمونه🙂

میدونی، راستش منم وقتی میبینم همه ی همسن و سالام و حتی خیلی از کسایی که از من کوچیک ترن بدون هیچ استرس و مشکلی خیلی راحت ازدواج سنتی میکنن و چند ماه بعدشم عروسی میگیرن میرن خونشون خیلی دلم میگیره، از اینکه اینقدر من استرس وفشار و ناراحتی به جون خریدم و اینقدر انتظار کشیدم فقط واسه اینکه با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم 

اگه از روزی که دیدمش تا الان رو تعریف کنم میبینی که چقدر سخت گذشته برام این چند سال 💔

میدونی، راستش منم وقتی میبینم همه ی همسن و سالام و حتی خیلی از کسایی که از من کوچیک ترن بدون هیچ است ...

ارزششو داره ولی که یه عمر با عشقت زندگی کنی.عشق تو زندگی خیلی خیلی مهمه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤