2777
2789

یطوری وانمود میکنه انگار اون کات کرده درحالی‌که من از دستش واقعا ناراحتم 

سر ی پسری ک خواستگارش بود و اینا من از خوشحالی خوبیش و میخواستم ولی اون واقعا من واسش مهم نبودم اون خواستگارش ک تازه جواب منفی هم بهش داده بود براش مهم تر بود بقران باورم نمیشه

ی بار توی اینستا پیجه همون خواستگارش برام پیشنهاد شد منم از سر کنجکاوی خواستم بدونم وضعیت چی میزاره اینا فالوش کردم بعد دیدم سریع زهرا زنگ زد ک تو از کی اینو فالو کردی و اینا گفتم همین چند ساعت پیش بعد گفت استوریش و برام بفرست منم فرستادم آخرش گفت آنفالوش کن گفتم باشه 

بعد فرداش من رفتم مسافرت سرم شلوغ شد اصلانم اینو یادم نبود بعد بهم که گفت دوباره گفت یادم رفت عشقم الان میرم بعد دیدم شبش مامانش زنگ زد به مامانم البته با مامانم دوستن 

گفت بهش بگو آنفالوش کنه که بعدا برنامه نشه و اینا 😐😐😐

اصلا ببین پشمام ریخت ی موضوع مسخره رو رفت به مامانش گفت حالا اینکه من خودم اصلا تو فکرش نبودم یادم رفته بود از اون موقع دیگه باهاش حرف نزدم خیلییییی ازش ناراحت شدم خیلی 

الان واقعا مسخره نیست یکی با اینهمه سن بره به مامانش همچین چیزی بخوا؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش مسخره بوده ولی کار تو هم مسخره بوده به ما مربوط نیست خواستگار دوستمون چی استوری می‌ذاره یا نه

من میخواستم‌همینجوری فالوش کنم صرفا ولی خب چرا باید اون همچین کاری کنه؟

اصلا فکر کن ی آدم ک رفته ی آدمو فالو کرده

الان تقصیر منه یا اون

تقصیر توعه

چون اگ تو اون کارو نکردع بودی دوستتم همچین رفتاری باهات نمیکرد..

من خودم ب شخصه واقعا متنفرم از اینکه دوستم بخاد،محض هرچی فضولی یا حالا گرفتن امار بخاد به پارتنرم درخواست بدع

چون اصلا بهش مربوووط نیست!

شاید دوستتم همین اخلاق منو داشته باشه.

قطعا شاید قصد و هدف خاصی نداشتی محض کنجکاوی این حرکتو زدی

اما بنظرم جایز بود اینکارو نکنی و بزاری ب روال خودشون پیش برن‌

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

تقصیر توعهچون اگ تو اون کارو نکردع بودی دوستتم همچین رفتاری باهات نمیکرد..من خودم ب شخصه واقعا متنفر ...

ببین اون پسره نه پارتنرش بود ن نامزدش ن هیچی ی خواستگاری کرد ازش تو دانشگاه و جواب منفی داد تمام 

اصلا هیچ ربطی به اون نداره درحال حاضر 

مامانش به مامانم گفته حالا پسره با خودش فکر میکنه ک این با دست پس میزنه بعد دوستاش و میفرسته جلو !

الان تفکر خواستگارش درموردش مهم تر از من بود دیگه

خودش میدونست من همچین آدمی نیستم گفتم ک من تاحالا با ی پسر غریبه و نامحرمم حرفی نزدم

لبین بحث ریختن روهم نیست

بحث محرم ونامحرم هم نیست.

بحث اینه که دوستی حریم داره.نریم یعتی اینکه مثلا اگر کسی خواستگارش شما بلشه بعد شما بهش بگی نه .بعد بره خواستگاری دوست صمیمیت .شما انتظار داری ببهش نه بگه.

شما کاری که کردی انگار که خواستی خودتو تشون بدی که اون بیاد خواستگاری شما.دوستتون فکر کرده شما به اون ادم میخواید جواب مثبت بدید و اینا.همین.