2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون کلاس خیاطی چهارده میلیون خوبه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست
خیاطی خیلی حوصله میخواد و سخته و پشتکار میخواد من رفتم کلاس فنی حرفه ای چیزی یاد نگرفتم رفتم آموزشگا ...

جدی؟

چرا گذاشتین کنار؟

علاقه نداشتین؟

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

چه جالبشما خیلی باتجربه هستینمن اینایی که شما گفتین رو نفهمیدم اصلاولی بنده خدا اشناس حتما ازش میپرس ...

اگر آشناس که خوبه در دسترسه میتونی ازش بپرسی 

انشالله بعداً خودت اصطلاحات رو متوجه میشی و یاد میگیری 

ببین خیاطی اینجوریه که تا خودت یه الگو نکشی سوال برات پیش نمیاد سر کلاس فک میکنی همه چی اوکیه بعد که میخوای الگو بکشی میگی عه چرا اینجا اینجوری میشه 

برای خیاطی فقط باید علاقه و حوصله داشته باشی اصلا سخت نیست اینارو از من گوش کن؛

اصلا سفارش عجله ای که می‌دونی نمیتونی برسونی قبول نکن اصلا بیشتر از ۱٫۵ تا ۲ ساعت مداوم پشت چرخ نشین 

وقتی دیدی نمیشه و همش داری اشتباه میکنی بلند شو یه چرخی بزن یه چیزی بخور یه کاری بکن دوباره پر انرژی برگرد پشت چرخ تا خسته و زده نشی

و اینکه سعی کن همیشه دور بر چرخ و میزت مرتب باشه

موفق باشی

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطی شغل فرسایشی ای هست یعنی نسبت به درآمدش خیییلی بدنو فرسوده می‌کنه و جزو مشاغلیه که توش پول به سختی و با زحمت زیاد بدست میاد. اینو هم مدنظر قرار بده موقع تصمیم گیری 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

خیاطی اگه میخوای بری همون کلاس آموزشگاه آزاد برو یه دوره آشنا بشو بعد برو پیش یه خیاط حرفه ای اگه آدم خوبی باشه یادت میده کلا سخته و اعصاب میخواد من چندسال خیاطی کردم اگه رفته بودم ارایشگری خیلی بهتر بود لااقل یه صندلی اجاره میکردم کار میکردم خیاطی خیلی علاقه میخواد که بتونی لباس های آنچنانی بدوزی

اره هر چقدر خرج کنی ارزش داره.تو فکر کن هر سال اینهمه جوون میرن دانشگاه اینهمه هزینه میکنن آخرسر هم مدرک به هیچ دردشون نمیخوره تازه باید برن یه شغل و یه حرفه رو از صفر شروع کنن.ولی خیاطی بلد باشی همه. جای دنیا میتونی ازش درآمد کسب کنی و بدردت میخوره

اگر آشناس که خوبه در دسترسه میتونی ازش بپرسی انشالله بعداً خودت اصطلاحات رو متوجه میشی و یاد میگیری ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت وقتی که واسم گذاشتی

یه دنیا ممنونم ازتون

امیدوارم بتونم از پسش بربیام

منم سال پیش با ۷ تومن رفتم 

منم مثل شما از همه چی زود خسته میشم 

یدونه لباس هم ندوختم فقط اون پولم رفت 

بنظرم خیاطی خیلی سخته کمردرد و گردن درد میاره 

من که میگم بی خیالش شو 

کسی اگه علاقه داشته باشه از سن خیلی کم میره سراغش

♡
منم سال پیش با ۷ تومن رفتم منم مثل شما از همه چی زود خسته میشم یدونه لباس هم ندوختم فقط اون پولم رفت ...

چقد خوب که تحربتو بهم گفتی

ممنونم ازت❤️

امیدوارم راهتو پیدا کرده باشی

اره هر چقدر خرج کنی ارزش داره.تو فکر کن هر سال اینهمه جوون میرن دانشگاه اینهمه هزینه میکنن آخرسر هم ...

ولی مررررسی از امیدی که بهم دادی

اصلا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم🤍🤍🤍

خیاطی اگه میخوای بری همون کلاس آموزشگاه آزاد برو یه دوره آشنا بشو بعد برو پیش یه خیاط حرفه ای اگه آد ...

من بیشتر دوست دارم یاد بگیرم واسه خودم بدوزم

یا نهایت برای مادر یا پسرم

چون کلا مانتو و شلوار و اینا رو از بیرون نمیخرم