2777
2789

زده دعوت به مصاحبه 

سپاه دو تا رشته ی هوشبری و تغذیه زده بودم

وزارت دفاع  ۳ تا رشته ی رادیو و هوشبری و دندون 

العان معلوم نیست کدومشو دعوت به مصاحبه شدم ؟

رتبم ۱۶ هزار منطقه ی ۲ بود

مصاحبه نرم محرومیت دارم  یا برم ؟ 

نسبت به همون ارگانی که بورسیه میشی تعهد خدمت داری حالا نظامی ها مثل ارتش سپاه و نیرو انتظامی  تا روز آخر که بازنشسته بشی بقیه هم نمیدونم حالا یا تا بازنشستگی یا چند سالی باید کار کنی براشون

من یادمه ۲۰ و چندسال پیش داداشم مهندسی نیرودریایی قبول شد بابام نذاشت بره گفت دوست ندارم نظامی بشی

نمیدونم.  یعنی بالایی هاشو یا قبول نمیشی یا به احتمال خیلی کم قبول میشی بالایی هاشو. طبق تجربه م گفتم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم. یعنی بالایی هاشو یا قبول نمیشی یا به احتمال خیلی کم قبول میشی بالایی هاشو. طبق تجربه م گفت ...

زیاد کد رشته نزدم  ۳۷ تا چون الویتم پشت موندن بود  

کلا شانس قبولیم  پایینه چون بهداشت و... هم کلا نزدم 

نه والاولی نظامیها اگه حقوق بالایی هم نداشته باشن ولی مزایا زیاد دارن فروشگاه بیمارستان ورزشگاه و..‌ ...

من خودم پدرم سرهنگ نیرو دریایی بود ولی خب بستگی به محل سکونت و... هم داره که این امکانات رو داشته باشن یا نه

اگه نری مصاحبه به منزله انصراف هست و سایر الویت هات برسی میشه انگار که اصلا نزدی اون کدرشته رو

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘