2777
2789
شوهرم خیلی اذیتم میکنه اجی کس کاریم ندارم طلاقمم نمیده میگ فردا میگن زنش کس کار نداشت طلاقش داد ولی ...

اخلاقاش چه جوره ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها خوشبحالتونان شاالله همیشه دلتون شاد باشه

ممنونم همچنین🌸

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شوهرم خیلی اذیتم میکنه اجی کس کاریم ندارم طلاقمم نمیده میگ فردا میگن زنش کس کار نداشت طلاقش داد ولی ...

متاهلی فرار نکنی تو رو مقصر می کنن وکیل بگیر نریا بیچاره میشی

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

دارم ولی پول ندارم

پول نباشه میخوای خب چیکار کنی

سر خیابون وایستی یه مرد تورو ببره خونش!؟

نمیشه ک

پول باید باشه

پیگیر کار باش هر طور شده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ۲۲ سالمه .پول ندارم ولی یه جایی هست میخوام برم

اگه فرار کنی به نفع شوهرته راحت حکم عدم تمکینتو میگیره همه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه اول با یه وکیلی چیزی مشورت کن فرار راهش نیست. بمون قشنگ حقتو بگیر فرار حتی آخرین گزینه هم نیست. همینجا یه تاپیک بزن شرایطتو بگو ببین چجوری میشه آزارو اذیت همسرتو ثابت کرد و طلاق گرفت

کاربری غیرفعال