2777
2789
عنوان

خانم ها یه لحظه میایین

115 بازدید | 20 پست

هممون شاهد خیلی از خیانت ها شدیم همشون زنه صربه میبینه واقعا واسم سوال شد ؟چرا همش باید زن باید مراقب زندگیش باشه ؟ چرا همش زن باید مراقب شوهرش باشه ؟

چرا اخه 

زنه خیلی از مردش سرتره جونتره ولی باید مراقب باشه خیانت نبینه چرا اخه؟

یبارم مرد بترسه زنشو زندگیشو از دست میده مراقب خانم زندگیش باشه 

انقدر فشار روحی رو زناست بیشتر زنا افسرده شدن 

مرده یه زن چندتا معشوقه داره وقتی زنش بفهمه جز طلاق یا موندن ساختن راهی نداره اما اگه رن خیانت کنه سرشو میبرن یا شکنجه میشن 

من نمیگم شکنجه نشن من میگم هرکی خیانت ببینه حق هردو طرفه تاوان پس بدن 

فقط زن ن مردم باید نگران زندگیش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات خراب  خود مرد در وهله اول و این که تقصیر خودمون هم هست اگر هیچ زنی حاضر نشه با مرد متاهل بره توی ارتباط با مردی که کسی توی زندگیش هست این داستان ها به حداقل میرسه یا این طور زن ها و مردها رو رسوا کنیم و از جوامع انسانی طرد بشن همه حواسشون به خودشون هست 

ذات خراب خود مرد در وهله اول و این که تقصیر خودمون هم هست اگر هیچ زنی حاضر نشه با مرد متاهل بره توی ...

هردو طرف بی شعورن ک خیانت میکنن ولی چرا مرد نمیترسه ک زنشم خیانت کنه ولی زنه میترسه 

زن ستیزی نهفته در جامعه کاری کردن همیشه انگشت اتهام سمت زن ها باشهنسل پیک می ها منتقرض بشه کاش

وقتی زنه خیانت میبینه فقط میشینه گریه یا طلاق ضربه روحی یا یه عمر تو اتش زندگی خیلی ناراحت کنندس

منم خیلی میترسم

واقعا زنی که نشسته تو خونه و داره تمام و کمال خونه داری شو انجام میده و به بچه ها میرسه و چیزی واسه خونه داری و بچه ها کم نمیزاره و وقت به خودش رسیدن رو نداره و بر عکس یه زن هایی که ریختن تو خیابون و هزار مدل به خودشون رسیدن و دل مردایی که همه جوره هستن رو میبرن و فقط کافیه پای چندتاشون بلرزه و کل آشیانه ای که با هزار امیدو آرزو واسه آینده خودتو بچه ها ساختی خراب بشه 

تصورش وحشتناکه

وقتی زنه خیانت میبینه فقط میشینه گریه یا طلاق ضربه روحی یا یه عمر تو اتش زندگی خیلی ناراحت کنندس

من هم خیانت جنسی دیدم هم عاطفی

طولانیه بلایی که سرم اومد

همینقدر بگم بعد ۶ سال زخمش هنوز بازه و هیچ وقت خوب نمیشه

منم خیلی میترسم واقعا زنی که نشسته تو خونه و داره تمام و کمال خونه داری شو انجام میده و به بچه ها می ...

دقیقا 😔😔 و فقط تویه لحظه خیلی سخته یه عمر زندگی تویه حوس چند ساعته بپاشه 

و اصلا مرده واسش مهم نیست 

من هم خیانت جنسی دیدم هم عاطفیطولانیه بلایی که سرم اومدهمینقدر بگم بعد ۶ سال زخمش هنوز بازه و هیچ وق ...

من بخاطر همین ناراحت میشم ببین ۶ سال هنوزم زخمی هستی انشالله ک خدا ازشون نگذره 

اونا خیانت ببینن زندگیاشون بپاشه بهم 

دقیقا 😔😔 و فقط تویه لحظه خیلی سخته یه عمر زندگی تویه حوس چند ساعته بپاشه و اصلا مرده واسش مهم نیست

گور شوهر نفهمم

هرچی بخشیدم چون التماس کرد 

بعدا رو باز کرد 

جوری رفتار میکنه انگار من این همه بلا سرش آوردم

بیشرف من دو ماهه منو انداخته بیرون بلاتکلیف موندم

مردک کثیف حتی نمیره اقدام کنه برا طلاق 

گور شوهر نفهممهرچی بخشیدم چون التماس کرد بعدا رو باز کرد جوری رفتار میکنه انگار من این همه بلا سرش آ ...

چرا خودت اقدام نمیکنی از خلاص شو بره حقش همون ج ن د هاست حیف زن پاک برای همچین مردایی