2777
2789
عنوان

خانومای پزو سایت خیلی ازتون بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه خانومی تاپیک زده بود بچم چهار سالشه حرف نمیزنه یکی کامنت گذاشت من دخترم دو سالشه شعر میخونه یعنی اینقدر تعجب کردم از شعور این آدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

پيك مي يعني چي؟نشنيده بودم تا حالا😅

دم دستی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

من تواین تاپیکانظرنمیذارم ولی اینکه بگن سینه وباسن ندارن وتیرگی دارن ایرادنداره بگن پرن وسفیدمرداهست ...

حالا اون شاید یه معضل بزرگ باشه واسش شاید ی نفر بتونه کمک کنه ولی چرا یه نفر باید بیاد تبلیغ خودشو بکنه؟

یه بار یه خانومی تاپیک زده بود بچم چهار سالشه حرف نمیزنه یکی کامنت گذاشت من دخترم دو سالشه شعر میخون ...

خواهر من اینجوریه خداروشکر باهاش قطع رابطه کردم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

ببین همه واسه پز دادن نمیگن شاید یکی واقعا همینجوری میگه ...قضاوت نکنین ادمارو...اینم که شما حرص بخوری خودش نشونه عقده ای بودنه..بزار بگه بی تفاوت رد شو هرکی یه نظری میده شمام نظر خودتو بگو و رد شو دلیل نداره تا یکی ازخودش تعریف کرد بزنیم تو سرش هی بهش بگیم فقط باید از بدبختیات بنالی 

دقیقا یکی از اینا اومد تو تاپیکم گفت خداروشکر من که شوهرم خیلی دوستم داره خب به درک که دوستت داره ب ...

وای نمیشه اینجا به رگبار فحش بستشون اصلا جوابشو نده بزار تو عقده بسوزه 

یه بنده خدا تاپیک زده بود ۳۶سالمه خواستکار ندارم کلی هم ناراحت بود

اون وسط یکی گفت من ۲۴ سالمه هزارتا خواستگار رد کردم 

کاش اگه نمیتونن طرفو آروم کنن لااقل ساکت بمونن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  

بیشتر اینکه من پرسیدم ویلا تو شمال کجاها خوبه طرف اومد گفت چقدر پول داری گفتم روستایی و باغی میخام ۳ الی ۴ گ۴ت پیدا نمیکنی حالا ویلاهای اکازیون هم تو مازندران هم تو گیلان با این قیمت کلی هست من محله رو پرسیدم که بهترین محله برم دسترسیش خوب باشه گفتم برو دیواررو ببین پره تازه زنگ زدم هماهنگ کردم خودبنگاه هم پیگیره بهم زنگ میزنن میگن کلی موردهای خوب داریم بعضیها کلا یا حسودی میکنن یا میخان بگن ما خیلی پولداریم این پولها پولی نیست 

خدایا پناهم باش