2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عقدم نزاشتم

ولی میخوام برا عروسیم بزارم ک ی تغییر بزرگ داشته باشم حداقل

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

کاملا سلیقه ایه

بنظرم تمام معصومیت و زیبایی ملاحت چهره عروس با لنز از بین میره

همین چند شب پیش عروسی دعوت بودم عروس رو قبل دیده بودم خیلی خوشگل بود

اما بخاطر لنزی که گذاشته بود شب عروسیش ترسناک شده بود

یا رب نظر تو برنگردد...

من چشمام عسلی هست با رگه های سبز،خیلی ها گفتن لنز آبی یا طوسی بزار ولی من رنگ چشم خودمو دوست داشتم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یک زمانی خیلی مد بود مثلا ده سال پیش

به نظرم نگذاری بهتر هست گلم چون سادگی همیشه مد هست و چند سال بعد هم عکست رو ببینی پشیمون نمیشی، الانم که مد و آرایش کلا سمت سادگی و طبیعی بودن رفته 

اگه هم خواستی بگذاری رنگ هایی بگذار که زیاد با رنگ چشم خودت تفاوت نداشته باشه مثلا با چشم قهوه ای لنز آبی یا سبز نگذار

البته نظر خودم رو گفتم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
من عروسی ترجیح میدادم خود خودم باشمموهام هم نمیخواستم رنگ کنم حتی و نکردم

منم هیچ کاری نکردم

نه رنگ نه لنز

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀