2777
2789

بدیش اینه وقتی تنهام تو خلوت خودمم یهو یادم میفته اینگار تیر به قلبم میخوره

از بچگیم یه تصویر سیاهه تو یادمه

وقتی بچه بودم با شوق ذوق با مامانم رفتم خرید دفتر خرسی خریده بودم برا اولین بار دفتر سیمی خریده بودم وقتی برگشتیم بابام مامانمو زد چرا دیر اومدین💔

وقتی چاقو برداشت داداش ۱۶سالمو بکشه من از ترس خواهر نوزادمو برداشتم پریدم تو حیاط

وقتی من مریض شدم نبود من سرطان داشتم زندان بود

وقتی مینشست تو خونه تریاک میکشید

کاری کرد همه برامون تصمیم گیرنده شدن همه زدن تو سرمون من ۷سالم بود خواستم برم پیش بچه ها بازی کنم ولی عموم میگفت تو باید بمونی خونرو جمع کنی چون نموندن

گرفت زدم هنوز یادمه با پاهاش میزد تو سرم مگه من چند سالم بود؟

همیشه باید از خانواده ی پدریم میترسیدم چون اذیتم میکردن

چون پدر نداشتم چون خرجمونو میدادن میزدن تو سرمون

مامانمو عین یه کلفت میدیدن

کاش مامانم زن با دل جرعتی بود 

کاش بچه ی طلاق بودم

اخرشم طوری شد داداشم خودکشی کرد

ما بزرگ شدیم ولی به دلم موند بابام یکبار بگه بابا پول لازم نداری؟ یا یبار فقط یبار بغلم کنه یبار هوامو داشته باشه یبار نترسم من ۲۵سال با ترس بزرگ شدم

یبار حس کنم یکی پشتم هست

من شدم یه دختر ۲۵ساله ی افسرده با کلی مریضی دختر ۲۵ساله ای که گاهی شبا فشارخونش از اعصاب خرابش تا ۱۶میره ولی چیکار‌میتونم بکنم

هیچوقت حالم خوب نمیشه

هروقت هر جشن خوشحالی بود بابام از عقده ای بازیاش نزاشت بریم‌مامانمو زد دعوا راه انداخت قلبم تیر میکشه

بابا هروقت تو بمیری جشن تولد ماست ما که گناهی نداشتیم این وسط تو باعث شدی هممون بدبخت بشیم

اگرخدایی باشه گلایتو پیش خدا میبرم شایدم نباشه اگر بود ۲۵سال به دادم میرسید🖤

💍♥️

الهی بگردم چقدرررر بابات مثل بابای منه 💔تازه معتادم هست رفیقاشو میاورد تو خونه با هم مواد میزدن مامانم از ترسش منو 13 سالگی شوهر داد وقتی عروسی کردم از اون نکبت جدا شد الانم به جرم قتل تو زندان داره میپوسه عوضی  

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم چقدرررر بابات مثل بابای منه 💔تازه معتادم هست رفیقاشو میاورد تو خونه با هم مواد میزدن مام ...

مامان من جدا نشد ولی بابام ترک کرد فرقی نداشت

واقعا اخلاقش با کشیدن و نکشیدنش تفاوتی نداره همونقدر عقده ایه

کاش فراموشی میگرفتم

💍♥️

الهی بگردم

واقعا متاسفم بابت این تجربه بدی که داشتی و از صمیم قلبم برای دلت خوشحالی و آرامش آرزو دارم گلی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

جالبه اینجور انگل ها هیچوقت جَوون‌مرگ نمیشن هیچوقت ماشین نمیزنه بهشون هیچوقت خودکشی نمیکنن هیچوقت دردبی درمون نمیگیرن بتوپن. 

قششششنگ تا صدسالگی پیش میرن، من ر.ی.د.م به ذات همچین پدری

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

مامان من جدا نشد ولی بابام ترک کرد فرقی نداشتواقعا اخلاقش با کشیدن و نکشیدنش تفاوتی نداره همونقدر عق ...

چرا جدا نمیشه خب؟

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

همیشه فکر می‌کردم من شرایط سختیو داشتم منم پدرم اعتیاد داشت مادرمم ازش جدا نشد خونواده مزخرف داشت ه کلی تحقیرمون می‌کردن و من توی ۳۰ سالگی تبدیل شدم به یه آدم بد اخلاق عصبی ترسو نمی‌تونم از خودم دفاع کنم شدم دختری که پانی پنیک داره وسواس فکری داره وسواس عملی داره نمی‌دونم ب باید چیو مقصر می‌دونم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

خدایا کجایی؟ ما که بهت امید داشتیم... 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.