2777
2789
عنوان

خانوما بیاین فکر اقتصادی بدین

76 بازدید | 15 پست

بچه ها ما خونه و ماشین داریم در حد ۳۰۰ تومنم طلا دارم ، ماشینمون یک تومن میخرن ، بنظرتون ماشینو بفروشیم یه مقدار جزئی هم بذاریم روش یه خونه آپارتمانی پایین شهر بخریم با پول طلا هم یه ماشین دست دو تمیز بگیریم یا نه ، بنظرتون چکار کنیم که سود داشته باشه و سرمایه گذاری کنم چون چند سال آینده لازمم میشه میخوام الان به فکر باشم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بنظرم طلا نگهدار دست بالت خالی خالی نکن لازمت بشه خونه راحت نقد نمیشه اگه خونه اولت بود میگفتم بخر و ...

خب طلا نفروشم بی وسیله میشم، طلا مثلا واسه چی لازم میشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمان سود آنچنانی نداره و خیلی سخت میتونی بفروشیش اونم با قیمت پایین یا ماشین رو نگه دار یا بفروشش و با پولش طلا بخر

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

خب طلا سرمایه س دیگه خرد خرد همیشه جمع کن طلا بخرچند سال دیگه مگه نگفتی پول لارم داری؟!

اصلا نمیتونم خرد خرد پول جمع کنم و طلا بگیرم ، از قیمت ماشین هم میفته اخه

آپارتمان سود آنچنانی نداره و خیلی سخت میتونی بفروشیش اونم با قیمت پایین یا ماشین رو نگه دار یا بفروش ...

واقعا؟ آخه میترسم ماشین بفروشم طلا بگیرم افت کنه ریسکه ، یا ماشین یهو گرون بشه 

خب ماشین رو مگه استفاده نمی کنی؟

چرا ، ولی میشه یه ماشین معمولی هم گرفت در حد ۳۰۰، ۴۰۰ کار راه بندازه 😅

اصلا ماشین بفروشی؟ اون ۳۰۰رو برو طلا بخر فعلا

بعدم خرد خرد برا خودت برنامه بذار طلا بخری بر حسب درامدتون که می دونی

اصلا ماشین بفروشی؟ اون ۳۰۰رو برو طلا بخر فعلابعدم خرد خرد برا خودت برنامه بذار طلا بخری بر حسب درامد ...

درآمد چیزی نمونه خییلی کم در حد خرج خورد وخوراک میشه ، کدوم ۳۰۰😅 ماشین بدم طلا بگیرم؟

اصلا منطقی نیست . یه تومنم ماشین معمولیه یه دنا یا تارا الان ۱ تومنهپراید ۳۰۰ تومنه

اره عزیزم ، درسته معمولیه گفتم اسم پراید نیارم😅 همون پراید منظورمه 

اگه اوضاع جوری بشه طلا افت کنه مطمئن باش ماشین هم بی ارزش میشه هیچی فعلا به اندازه طلا و سکه یا دلار با ارزش نیست آپارتمان که اصلا من اشتباه کردم چندین سال پیش طلاهام رو فروختم یه واحد خریدیم تازه کلی هم پول روش گذاشتیم ولی سود آنچنانی نکردیم طلا هام بود الان کلی پولش بود

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اگه اوضاع جوری بشه طلا افت کنه مطمئن باش ماشین هم بی ارزش میشه هیچی فعلا به اندازه طلا و سکه یا دلار ...

منم موندم والا، جدی میگی؟ پس چطور میگن رو زمین و املاک ضرر نمیکنی