بچه ها ما خونه و ماشین داریم در حد ۳۰۰ تومنم طلا دارم ، ماشینمون یک تومن میخرن ، بنظرتون ماشینو بفروشیم یه مقدار جزئی هم بذاریم روش یه خونه آپارتمانی پایین شهر بخریم با پول طلا هم یه ماشین دست دو تمیز بگیریم یا نه ، بنظرتون چکار کنیم که سود داشته باشه و سرمایه گذاری کنم چون چند سال آینده لازمم میشه میخوام الان به فکر باشم
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه اوضاع جوری بشه طلا افت کنه مطمئن باش ماشین هم بی ارزش میشه هیچی فعلا به اندازه طلا و سکه یا دلار با ارزش نیست آپارتمان که اصلا من اشتباه کردم چندین سال پیش طلاهام رو فروختم یه واحد خریدیم تازه کلی هم پول روش گذاشتیم ولی سود آنچنانی نکردیم طلا هام بود الان کلی پولش بود
یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹