2777
2789
عنوان

خسته شدم از خشگلی اوف😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 126 پست
استارتر خیلی خوبی مرسی روحم شاد شد 😂♥️

وفاتتون چ سالیه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاااااچقدقیمتتون مناسبه

🎫

این کارتمه لابیا پلاستی ....همه کار انجام میدم

ساعت پاسخگویی ۸صب تا ۸ونیم شب

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

الان میگم ۱۱۰ بیاد با اون قابلمه دسته الماسی تو گونیت کنه

فعک نعکنم

من با جتم الان کاخ سفیدم

اومدیم پیک نیک

جتت چپ نکنه حالا

ضد تصادفه

مماخم عمل میکنی؟من دوس دارم بعدعمل صدام تودماغی بشه میتونی انجامش بدی؟

مرغی منظورته؟؟

لباتم میخای شتری کنم؟

وفاتتون چ سالیه

😂😂😂

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

مژه هامم میشه پرطاووسی کنی؟البته هزینم زیادمیشع قسطی قبول میکنی؟

بله میشه

ناخون شیطونی چی؟

بله ولی باید کلیه اتونو گرو بزترید

شماکارت درست باشه کلیه که خوبه من عقلموگرومیذارم آره ناخنم میخوام

توو شماره کارت عقلتو میفرستی؟

ن عزیزم ی چیزی داری میفرستی ک ن ب کار خودت میاد ن من

توو شماره کارت عقلتو میفرستی؟ن عزیزم ی چیزی داری میفرستی ک ن ب کار خودت میاد ن من

نه خودعقلموگرومیذارم باشه حالاکه قبول نمیکنی میام اونجاظرفارومیشورم که بدهیم تموم شه