2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا قبلش تحقیق کن و مشاوره برو چون اصلا اصلا کار ساده ای نیست

میدونم تمام سختیهاشوچون داشتیم دوقلوولی درعین سختی شیرین هستن ومن هم حوصله بارداری مجددندارم بیشتربخاطرهمین میخوام دوقلو

خداروشکر من هنوز نرفتم سونو ولی حس میکنم دو قلوئه همیشه فراری بودم از دوقلو یا خدااااا😭

ای جااااانم انشالله بسلامتی 

من یسری چکاب های قبل بارداریودادم بهم دارو داره ولی داروی خاصی نیست 

ای جااااانم انشالله بسلامتی من یسری چکاب های قبل بارداریودادم بهم دارو داره ولی داروی خاصی نیست

ممنونم عزیزم من توان شو ندارم ی دخترم دارم خدا کنه شما دوقلو باردار بشی من ب همون تکش راضیم😉یه قرصی بود برا ازاد سازی تخمک فکر کنم اون موثر باشه 

ممنونم عزیزم من توان شو ندارم ی دخترم دارم خدا کنه شما دوقلو باردار بشی من ب همون تکش راضیم😉یه قرصی ...

من بچه ندارم کلا اگه خدابهم لطف کنه بده بهم فعلاویتامین داده دکترم 

بارداری میشه برام دعاکنی منم بارداربشم چون مادرشوهرم همینجوریش اصلابامن خوب نیست بچه دارهم نشم دیگه هیچی

من بچه ندارم کلا اگه خدابهم لطف کنه بده بهم فعلاویتامین داده دکترم بارداری میشه برام دعاکنی منم بارد ...

میشی انشااله عزیزدلم منم برا اولی کلی زجر و استرس دادم بخودم الکی بخدا ایمان داشته باش بهترین وقت و زمان خواستتو میده بهت من مادرشوهرم میگفت خونه پدرت کاش میرفتی چکاب ببینی عیبی ایرادی نداشتی این حرفش تا روز مرگم فراموشم نمیشه بخشیدمش ولی فراموش نمیکنم همیشه ی حرفی ی نیشی دارن این مادرشوهرای خیر ندیده🙁

میشی انشااله عزیزدلم منم برا اولی کلی زجر و استرس دادم بخودم الکی بخدا ایمان داشته باش بهترین وقت و ...

برای من ازحرف گذشته شب عروسیموزهرمارم کرددعوا راه انداخت الانم طلبکاره من برعکس توهیچوقت نمیبخشمش

میدونم تمام سختیهاشوچون داشتیم دوقلوولی درعین سختی شیرین هستن ومن هم حوصله بارداری مجددندارم بیشتربخ ...

قرص لتروزول یا کلومیفن بخور روز ۱۴ سیکلت برو دکتر اگه چند تا تخمک بالغ داشتی بگو امپول ازاد سازی بده بهت درسته دوقلو ادمو از بارداری مجدد راحت می کنه ولی ادمو یهو میندازه 

قرص لتروزول یا کلومیفن بخور روز ۱۴ سیکلت برو دکتر اگه چند تا تخمک بالغ داشتی بگو امپول ازاد سازی بده ...

بهم داده دکترقرص گفته ازروز2شروع کنم بخوردن بعدروزای تخمک گذاری گفته اقدام کنم چه آمپولی؟

بعدجنسیت روهم میشه انتخاب کرد؟

بهم داده دکترقرص گفته ازروز2شروع کنم بخوردن بعدروزای تخمک گذاری گفته اقدام کنم چه آمپولی؟بعدجنسیت رو ...

امپول ازاد سازی ن جنسیت رو نمیشه انتخاب کرد ولی شوهرتو تقویت کن اون تو جنسیت نقش داره ن تو