2777
2789
عنوان

دخملایی که تو رابطه اید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم رابطه مون که خوبه رو خراب کنماز یه طرفم نمیخوام بمونم با کسی که بعدا شاید اصلا تو آیندم نب ...

حس خوبی نمیده به آدم اینکه یهو با ی نفر باشه به هم بزنه باز با یکی دیگه ازدواج کنه ، یجور بدیه 

از نظرم اینکه از لحاظ مالی ساپورت کنه اصلا پشتوانه و دلیل خوبی برای اعتماد نیست

اگر کسی باشه که برام به اندازه کافی وقت بذاره و چندین بار تلاش کنه تا خودشو بهم ثابت کنه میفهمم اره این همونه

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊

شرایطشو جور کنن ، مگر طرفو دوست ندارن؟!!بعضاً دنبال رابطه های یکی دو روزن

ی سریا هدفشون سرگرمیه

ی سری ها هم واقعا برای آشنایی و ازدواج در آینده وارد رابطه میشن

من خودم ترجیح میدم اول دوستی و آشنایی باشه الان بگه میام خواستگاری قبول نمیکنم

یعنی مثلا به جای ۱۵ میلیون ۱ میلیارد خرجت میکرد بیشتر عاشقت بود؟

اگه طرف میلیاردر باشه و یه میلیارد خرجم کنه اصلا برام معنیش دوس داشتن نیست‌ 

ولی اگه طرف اونقدری درآمد نداره و هر چی دستش میاد برام خرج کنه بیشتر نشون میده عاشقمه‌ 

یه خواستگار خوب دارم میخوام بهش بگم ببینم چی میگهیا نگم ؟

نمیدونم من .

ولی بنظرم اینجور رابطه ها رابطه های درستی نیستن ، بهتره آدم با کسی باشه که ی تعهدی داشته باشه ، با نظارت خانواده ها رفت و آمد ها به وجود بیاد شناخت انجام بشه بعدم ازدواج و این داستانا