2777
2789
عنوان

پیام خیانت همسرم بیایین ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 24 پست
چون از شوهرم دیدم بلاکش نکردم اعصابم داغون هیچ جوره نمیتونم اثبات کنم و از حقم دفاع

باشه شوهرت اصلا آشغال و نجس 

شما مرتبه انسانی و شرافت خودت رو لکه دار نکن آنفالو کن شیطون لعنت کن ته این داستان بچه هات سر شکسته و آبرو رفته میشن به کدوم دامن پاک مادر افتخار کنند؟و نهایت هم طلاق با بی آبرویی هست

شیطون لعنت کن بجاش روابط با همسرت بهبود ببخش

اتفاقا بگو حتی دوس دارم بهت خیانت کنم تلافی کنم اینا رو بگو بترس ن اینکه خدایی نکرده آبروی پدرومادرت ببری انجام بدی 

خدا در نظر بگیر شیطون بد جوری داره شکستت میده بدون این راه حل نیست این ی پانسمان موقته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراربود بهش پیشنهاد دوستی بده که بهش پیام میداد بیا دوست بشیم ولی اینا معلومه چیزی بینشونه که بر ...

اصلا گردن نمیگیره صدتا قسم جون بچه هارو خورده چیزی بینمون نیس

مامان صدرا زهرا  فروردینی
اصلا گردن نمیگیره صدتا قسم جون بچه هارو خورده چیزی بینمون نیس

باور نکن .

یه بنده خدایی جلو چشم خودم خیانت کرد بعد قسم خاک باباشو میخورد چه نکرده مردا میترسن

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

باشه شوهرت اصلا آشغال و نجس شما مرتبه انسانی و شرافت خودت رو لکه دار نکن آنفالو کن شیطون لعنت کن ته ...

ده روز فقط دارم با خودم می‌جنگم که تلافی نکنم آخه تو اوووووج اعتماد و عشق بودم

ده روز فقط دارم با خودم می‌جنگم که تلافی نکنم آخه تو اوووووج اعتماد و عشق بودم

درکت میکنم این بلا سرم اومده همه فکرارو کردم خواستم تلافی کنم فکر کردم که خانواده ام آبروش میره خودم عزتم لکه دار میشه پسرم هرگز بهم افتخار نمیکنه و مهمترین شرم از خدای بزرگ 

این یه تله شیطانی مراقب کن از روحت شاید بزرگترین امتحان زندگیت همین باشه ب حضرت زهرا متوسل شو فکرای شوم ازت دور کنه

زندگی کن و با شوهرت اتمام حجت کن و بررسی کن ابعاد زندگیت رو

من خیلی شرایط،بدی رو گذروندم

بهترین ادبی که شوهرم کردم بعش فهموندم برام مهم نیستی دیگه و محکم بودم گفتم بپه بزرگ شه جدا میشم ووو گفتم‌بچع میدم خودت اونم نهایت نپذیرفت...حواست بده زندگیت بچه هات اصلا تو وقت نداری بری خدایی نکرده خیانت کنی دوتا بچه ک داری معلمم ک هستی ,تمرکزت بزار زندگی رو بساز...خیانت راه حلش نیست نهایت شوهرت ادب کن فشار بیار بگو یا معلوم میکنی تعهدت رو یا جدا میشم یا تلاش میکنیم برا شروع

درکت میکنم این بلا سرم اومده همه فکرارو کردم خواستم تلافی کنم فکر کردم که خانواده ام آبروش میره خودم ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد

تهش احساس میذارم کنار به منطق میرسم به همین حرف میرسم ولی روحیم خیلی داغونه خیلیییی

شوهرم میگه اشتباه تو کردی سر گوشیم رفتی اون چیزی نبوده منکه جواب ندادم آنقدر پرو هس

ولی به یک شب عشق و اعتمادت ویران بشه خیلی سخت 

ممنون عزیزم حرفات خیلی آرومم کردتهش احساس میذارم کنار به منطق میرسم به همین حرف میرسم ولی روحیم خیلی ...

میدونم درکت میکنم

اما خیانت نکن و اون ادب کن منطقی،با ی مشاورم صحبت کن زندگی رو درست کن بترسونش و بگو تکرار شه جدا میشم بچه هات میدم خودت بزار بترسه..

من خودم کاملا هرگز اعتماد ب شوهرم نمیکنم دیگه ام گوشیش نمیگردم تمرکزم به پیشرفت شخصیم رفته کلاس میرم اینور میرم

ممنون عزیزم حرفات خیلی آرومم کردتهش احساس میذارم کنار به منطق میرسم به همین حرف میرسم ولی روحیم خیلی ...

استاد شجاعی رو هم گوش کن.

اینم بدون همه فقط امتحان من یاد گرفتم تکیه ام به هیچ آدمی نباشه بجز خدا کلا حتی مادر فرزند همسر برداد خواهر وووو نباید ب کسی جز خدا دل بست و تکیه زد

میدونم درکت میکنماما خیانت نکن و اون ادب کن منطقی،با ی مشاورم صحبت کن زندگی رو درست کن بترسونش و بگو ...

الان باهاش تقریباً مثل قبلم البته فقط ظاهر آرزو میکنم بچه بزرگ سن در برم از این زندگی