2777
2789
عنوان

دنیا ۱۳۷۷ حالا برو راحت بخواب مهسا بیچاره رو قطع دسترسی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 26 پست
کاش نی نی یار همه اینا رو قطع کنه هر کی تو این ماجراس مسخره بازی

این شما نیستید که تعیین میکنید کی قطع بشه. 

کسی که بی جهت و بی مدرک تهمت میزنه باید قطع بشه.

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز نمیدونم چ دشمنی بامن داری حالا هرچی ک هست اینو بدون شیطونکی دوست منه و دلم خاست برای اینکه ازش حمایت کنم تاپیک زدم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

شیطونکی جون واسه کسایی که ارزش ندارن الکی خودتووروحتواذیت نکن عزیزم.موفق باشی💞

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
او لیلی😎

سلاااااااااااااااااام خوشگل مننننننننننن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خوبی عشقمممممممم😆😆😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
فدای تو مهربونم تو خوبی 😍😍

منم خوبم عشقمممم😻😻😻

دلم برات تنگ شده عزیزمممم😘😘😘

نیکا جونمو از طرف من ببوس😍😍😍😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه