2777
2789

واقعا آرزومه خودمو لاغر و خوش اندام و البته سلامت ببینم خیلی حس بدیه 

از شکم و پهلوم بدم میاد 

اینکه با این سن کم چون درشتم فکر میکنن ازدواج کردم خیلی دلم میشکنه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که میشه در کنار باشگاه رژیم بگیر عالیههههه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بله که میشه در کنار باشگاه رژیم بگیر عالیههههه

غذا های مامانم به شدت پرچرب و پر کالریه و چون کنکوریم و بخاطر هزینش باشگاه نمیتونم برم 

غذا های مامانم به شدت پرچرب و پر کالریه و چون کنکوریم و بخاطر هزینش باشگاه نمیتونم برم

چند کیلو هستی ؟ 

قدت چنده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ناراحت نباش بعد کنکور خودت آشپزی کن و رژیم بگیر. الان کاری که از دستت بر میاد روزی دو تا نیم ساعت پیاده روی. اگر بیرون نمی ری تو خونه راه برو. عادت می کنی 

منممم مثل تو🥲

خیلی حس بدیه تو خیابون اصلا دلم نمی خواد خودمو تو شیشه مغازه ها ببینم 

اندام گلابی بالا تنه کوچیک پایین تنه بزرگ با پهلو آه

خیلی وقته وزن نگرفتم ولی قطعا بالای ۷۵ هستم قدمم ۱۶۷

خوب خودت کمتر بخور قاشق شمار کن برنامه ورزش در خانه نصب کن عالیه خودم نتیجه گرفتم حلقه هم عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40