الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
غذا های مامانم به شدت پرچرب و پر کالریه و چون کنکوریم و بخاطر هزینش باشگاه نمیتونم برم
چند کیلو هستی ؟
قدت چنده؟
فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
غذا های مامانم به شدت پرچرب و پر کالریه و چون کنکوریم و بخاطر هزینش باشگاه نمیتونم برم
ناراحت نباش بعد کنکور خودت آشپزی کن و رژیم بگیر. الان کاری که از دستت بر میاد روزی دو تا نیم ساعت پیاده روی. اگر بیرون نمی ری تو خونه راه برو. عادت می کنی
خوب خودت کمتر بخور قاشق شمار کن برنامه ورزش در خانه نصب کن عالیه خودم نتیجه گرفتم حلقه هم عالیه
فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40