2777
2789

دخترم واکسن زده بدنش داغه غر میزنه یه ذره هم سرفه داره هی داغ میشه هی سرد میشه استامینوفن هم میدم 

داغ که میشه بی حوصله میشه هی لج میکنه از یه طرفمم اشتهاش کم شده یه بار اینطوری شد تول داشت نمیدونم ببرمش پیش تل گیر یا دکتر 

و اکسن چند ماهگی؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ته سه روز طبیعی تب  با استامینفن و پاشویه کنترل کن

واکسن 18 ماهگی و شش سالگی 

بیشتر بچهامو اذیت کرد

شش سالگی ی هفته بچه بی اشتها بود و حالت تهوع داشت .دو یه روزم

دستش حسابی قرمز شده بود و درد داشت و تب کرد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان  🌸
خیلی خوبه که دقیق علائم دخترت رو نوشتی.

• بعد از واکسن سه‌گانه و بقیه واکسن‌های شش‌ماهه یا هجده‌ماهه، تب، بی‌قراری و بی‌اشتهایی تا ۴۸ تا ۷۲ ساعت طبیعی هست.
  • تغییر دمای بدن (گاهی داغ و گاهی سرد شدن) هم بخاطر نوسان تبه.
  • سرفه‌ی خفیف معمولاً به واکسن مربوط نیست، ممکنه همزمان یک سرماخوردگی ساده گرفته باشه.
  1. استامینوفن رو با دوز مناسب وزن کودک (هر ۴–۶ ساعت در صورت تب بالای ۳۸) ادامه بده.
  2. مایعات و شیردهی رو بیشتر کن تا بدنش کم‌آب نشه.
  3. محیط رو خنک و لباس سبک تنش کن.
  • اگر تب بالای ۳8.5 درجه شد.
  • اگر بی‌حال یا خواب‌آلود غیرعادی شد.
  • اگر سرفه شدید شد یا تنفس سخت پیدا کرد.
  • یا اگر علائم بیش از ۳ روز ادامه داشت.

✨ مامان اغلب این علائم واکسن گذراست و می‌گذره.
اگه می‌خوای دقیق‌تر بدونی بعد از هر واکسن چه علائمی طبیعیه و چه علائمی خطرناکه، پیشنهاد می‌کنم کانال یوتیوب منو دنبال کنی:
🎥💙 دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1