اون سری انقد هول شدممممم ک پامو از رو کلاج برنمیداشتم کلاجمو تانصفه اومدم بالا ولش نمیکردم ک حرکت کنه ...حالابلدمااا هول شده بودم فقط
خاک توسرم من حقوقیم بعد افسرو میشینه پیشم دست پاچه میشم خراب میکنم
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همدردیم به افسر گفتم استرس میگیرم والا بلدم گفت مگه من لولو خورخوره ام😁
دختر من خودم باید الان جلسه دعوی شرکت کنم ی موکلو نجات بدم
توهمه چی خوبم خدایی
منتها اینو هول میشم
قبول شدی تو
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
قرص پروپنانول ۱۰ داروخانه بگیر یه ساعت قبل اینکه افسر بشینه کنارت یکی بخورضرر نداره من برای قبل کنفر ...
میترسم بخورم کلاگیج بشم