2777
2789

فضای سرویس بهداشتی و روشوییم از هم جدا نیست و شکل مستطیلی داره که من میخوام اونو به دوشکل مربع تقسیم کنم: فضای روشویی که لاندری روم کار کردن و فضای دستشویی.

ایده هاتون برای جداسازی دستشویی و روشوییو میشنوم ببینم میتونم با همفکریتون یه تغییری باب میلم بدم یا نه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاندری معمولن تو دستشویی نیست،بعدم بستگی به موقعیت سنگ توالت و روشوییت داره

چرا برای ما ایرانیا عجیبه منم اولش تعجب کردم چرا اینجا گذاشتن بعدا دیدم حتی تو آشپرخونه و حمومم میذارن.حالا با اینجاش کاری ندارم بذارین عکس بذارم راهنمایی کنید اگر ایده ای دارید

چرا برای ما ایرانیا عجیبه منم اولش تعجب کردم چرا اینجا گذاشتن بعدا دیدم حتی تو آشپرخونه و حمومم میذا ...

چون زیاد دستشویی شسته میشه ی کم عجیبه،تو آشپزخونه طبیعی تره،یا توحمام وقتی کابین هست

تو چه قشنگی😍...

چرا برای ما ایرانیا عجیبه منم اولش تعجب کردم چرا اینجا گذاشتن بعدا دیدم حتی تو آشپرخونه و حمومم میذا ...

دقیقا مثل همین وقتی وارد میشیم از کنار لباسشویی ررد میشیم بعد کنارش روشوییه فقط کمدبندیش یه کم بیشتره و به جای حموم سرویس بهداشتیه البته کمی مستطیل تر و دراز تره که اگر فضا رو جدا کنم قشنگ دوتا مربع میشن

چون زیاد دستشویی شسته میشه ی کم عجیبه،تو آشپزخونه طبیعی تره،یا توحمام وقتی کابین هست

آفرین منم اولش برام عجیب بود.البته یه اختلاف سطح هم بین دو فضا هست انگار از اول میخواستن دوفضارو جدا کنن. میخوام فضای ورودی رو پالاز موکت بندازم بالاتر توضیحم دادم چه شکلیه.

آفرین منم اولش برام عجیب بود.البته یه اختلاف سطح هم بین دو فضا هست انگار از اول میخواستن دوفضارو جدا ...

ایده‌ی خوبیه،وال هنگ هم اگه باشه که خب عالیه،میتونی با جدا کننده جداشون کنی،خیلی جذابن بعضیاش

تو چه قشنگی😍...

ایده‌ی خوبیه،وال هنگ هم اگه باشه که خب عالیه،میتونی با جدا کننده جداشون کنی،خیلی جذابن بعضیاش

ایده ای برای جداسازی ندارین بجز درب فلزی؟