2777
2789
عنوان

امروز یکم حال روحیم خوب بود ولی باز 💩 توش

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
درستهالآن چند سالیه خیلی بهتر شدمدیگه سعی میکنم واکنش شدید نشون ندمگاهی اصلا به هیشکی هیچی نمیگماز ت ...

عزیزم  این  درسته    تورو  خدا   اولا   با  هر  کسی   درد دل  نکن   شرایط زندگی   شما   فقط مختص   تو   و همسرت هست     عزیزم   تو انقدر قابلیت  داری   که  میتونی  زندگیرو   مدیریت  کنی     خواهر م   اولا   همیشه  صبوربی کن  و  آروم باش   سعی کن به خودت و زندگیت برسی  اگه حتی شوهرت  تندی  کرد   تو  با  ملایمت  رفتار کن    ببین من و شما   زن  هستیم  و  در شخصبتمون نیست که  داد و فریاد  کنیم     جوری رفتار کن  که  شوهرت   از کرده  خودش  پشیمون بشه     بزار اون    بفهمه  توع  رفتارش درست   نیست۰ ببین ظرافت  زنانه  و  تدبیر   زنانه   بهترین    سلاح   برای خانمهاس      پس همیشه خوب فکر کن  خیلی   صبور  باش   و   با   ظرافت  و عطوفت زنانه   به قلب همسرت  شلیک  کن   ۰  به خدا  بهترین نتیجه   نسببت   میشه

عزیزم خواهر خوبم همینکه میگی بعد دعوا گریه کرد و عذر خواهی کرد معلومه براش مهمی عزیزم ...

بعدش بازم تکرار کرد اون حرکت زشتو

تصمیم گرفتم راز زندگی خانواده پدریمو بهش نگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش بازم تکرار کرد اون حرکت زشتوتصمیم گرفتم راز زندگی خانواده پدریمو بهش نگم

عزیزم   بهت حق میدم  از همسرت  دلخور باشی   بهت حق میدم   که عصبی  باشی     ولی خواهرم   تو  تصمیم گیریهات   عجله  نکن   ببین همه جوانبو   بستج  و تصمیم  بگیر   ببین   همسرت   حتی  عصبی     حتی پرخاشگر    ولی بالخره    همسرته       به نظر من باهاش مدارا کن  حتما   اثر  مثبتشو   میبینی    ببین  همسرتم  شاید از اخلاق  تند خودش   ناراحت باشه   بهش زمان بده  و صبوری کن

سعی میکنم و چند سالیه خیلی بهتر شدماوایل خیلی قهر میکردم ولی حالا بی خیالتر شدم

ببین   دیگه  الان  تجربت بالاس   میدونی   چه جوری  رفتار کنی ماشالله   خودتون   پر از قابلیتهای  مثبت  هستید   و خوب مدیریت  میکنید     به خدا  با صبر  همه چی درس میشه   خودتونم  که  یک  کد بانوی  با تحربه هستید

مرررسیلطف داری گلمتمام‌تلاشمو میکنم بهتر بشم.خدا کمکم کنه

عزیزم  اینو بدون    مطمعن باش  خیلیا  حسرت  زندگیتو  دارن  مس  دودستی   مواظب خودت  و زندگیت باش   قانع باش    شکر گزار  باش   انشالله  سلامتی  باشه      همه چی درس میشه  منم  خوشحالم  وقتی  میبینم   هم جنس خودم  این همه  با  درکو   و  فهمه  و  برا زندگیش تلاش میکنه   واقعا  افتخار میکنم  به شما   الهی زنده باشی